barbecue

Zo organiseer jij de leukste barbecue!

Eindelijk is het weer mooi genoeg om de barbecue aan te steken. Je ziet al helemaal voor je hoe jij straks door de supermarkt struint, zoekend naar de perfecte vleeswaren of groente om te barbecueën. Heerlijk! Hoewel een barbecue grotendeels om het eten draait, zijn er nog een paar dingen waar je rekening mee kan houden voor een geslaagde avond. Met een drankje en een hapje kom je bijvoorbeeld al ver, maar hoe leuk zou het zijn als er ook nog activiteiten zijn? Bijvoorbeeld een kaartspel met prijzen die je kan winnen, een quiz of een potje voetbal. Een spel organiseren kan een echte sfeermaker zijn op een barbecue!


Voorbereiding is het halve werk

De eerste stap bij het voorbereiden van een barbecue is natuurlijk regelen dat je genoeg eten inkoopt. Maar qua voorbereiding hoort ook de aankleding, sfeer of thema. We gaan ze voor je af. Bij de aankleding kan je denken aan hoe jij de ruimte gaan inrichten. Huur jij een partytent in, omdat er kans is op een zomerse regenbui? Of hang jij slingers of lampjes rond je tuin om het sfeervol te maken. Je kan de aankleding ook baseren op een thema. Misschien wil jij wel het gevoel aan je gasten meegeven dat je een barbecue geeft op het tropische eiland Hawaii. Door middel van een thema kan jij gerichter op zoek naar de meest geschikte decoratie.

Maak het jezelf makkelijk

Zie jij jezelf al ploeteren om de barbecue aan de praat te krijgen? Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Hoe je barbecueën makkelijker maakt? Met een buitenkeuken! Met een buitenkeuken heb je alles erop en eraan. Je hebt extra kookgemak met het aanrecht en de keukenkastjes die erbij zitten, en er zit een barbecue ingebouwd. Je hebt ook nog eens de keuze wat voor barbecue je in je buitenkeuken wilt plaatsen. Gasbarbecue, houtskool barbecue, elektrisch… Jouw oude krakkemikkige barbecue is verleden tijd. Ook heb je alles sneller bij de hand net zoals je zou hebben als je binnenshuis kookt. Klinkt niet verkeerd, toch? Ook maakt een buitenkeuken het aangenamer om ook in de koudere tijden buiten te koken.

Fluxury Team