kraan-kalk

Waterontharder aanschaffen?

Sinds een aantal jaar zijn waterzuiveringssystemen bezig met een opmars. Dit is voornamelijk gekomen omdat consumenten de overheid minder vertrouwen dan vroeger. Er zijn verschillende schandalen bekend rondom afvaldumping in drinkwater dus mensen zijn een stuk voorzichtiger geworden. Hydrotense is specialist in waterzuiveringssystemen en heeft ook hoogkwalitatieve waterontharders. Hydrotense is dan ook een van de bedrijven die consumenten het vertrouwen in drinkwater weer teruggeven.


Systemen van Hydrotense

Waar sommigen bedrijven werken met Chinese wateronthardingssystemen, werkt Hydrotense samen met het Amerikaanse/Europese merk Pent-air. Dit merk staat voor kwaliteit en is door verschillende instanties goedgekeurd, waar dit bij sommige Chinese merken ontbreekt.


De waterontharders van Hydrotense zorgen ervoor dat het water dat binnen gepompt wordt in je woning of bedrijfspand, gereinigd wordt van calcium, ook wel bekend onder de noemer ‘kalk’. Kalk zorgt ervoor dat zeep en wasmiddel minder effectief werkt, de energierekening hoger wordt omdat de verwarmingselementen minder goed werken in vaatwassers/wasmachines/boilers. Ook zorgt kalk er bijvoorbeeld voor dat kleding minder lang meegaat. Genoeg redenen dus om een waterontharder aan te schaffen!


Gemiddeld bespaar je met een waterontharder zo’n €125 euro per jaar (per persoon). Dit doordat je huishoudelijke apparaten langer meegaan, je kleding langer meegaat, je energierekening lager wordt én je minder wasmiddelen hoeft te kopen! Een waterontharder van €800,- verdient zichzelf dus in 6/7 jaar terug. Als je een groter gezin hebt van 4 personen dan verdien je een waterontharder al snel binnen 2 tot 3 jaar terug.Fluxury Team