Mannengeuren

Wat zijn de populairste mannen geuren?

Ben jij al een tijdje op zoek naar de perfecte geur? In dit artikel worden de 5 populairste mannengeuren besproken. Je zult ze vast een de geur herkennen omdat ze bij heel veel verschillende mannen in de smaak vallen!


Jean Paul Gaultier – Le Male

Op nummer 1 staat deze heerlijke mannengeur. De geur is een combinatie van lavendel en munt. De maker van de geur heeft dit gemixt met onder andere bergamot, kaneel, vanille, oranjebloesem, tonkaboon, sandelhout en musk. Dit unieke flesje is in de vorm van de man.


Paco Robanne – One Millon

Nog een hele bekende geur is ‘One Million’. Hij zal waarschijnlijk wel bekend voorkomen omdat hij echt razend populair is. Ook met reclames op tv werd je ermee doodgegooid. Maar de geur laat dan ook niks aan de wensen over. Hij is namelijk heerlijk. De geur is een combinatie van sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, roos, kruiden, leder, houtkenmerken, amber en patchouli.

Hugo Boss – Bottled Men

Een echte Hugo Boss geur mag natuurlijk ook niet in dit lijstje ontbreken. Hugo Boss geuren zijn al jaren razen populair en zullen nooit uit de favoriete geuren verdwijnen. De geur blijft heel lang hangen wat een absoluut voordeel is. De geur is een combinatie van kaneel en hartnoot en is te herkennen uit duizenden. Dit maakt hem heel uniek en anders dan de rest.

barbier

Burberry – Burberry Brit Men

DDeze burberry geur is vooral heel geliefd onder de jonge gebruikers. Dit omdat hij lekker fris en jong is. De geur gebruikt dan ook ingrediënten als mandarijn, bergamot, gember en kardemom. Met het typische burberry flesje, de schappelijke prijs en de lekkere geur is deze dan ook zeker een groot succes.


Davidoff - Zino for Men

Ook deze geur is weer heel uniek in zijn soort. Het is een echt mannenparfum en dan ook zeer populair. De geur heeft ingrediënten zoals amberfris, sandelhout, lavendel, germanium, patchoeli en musk.

Buiten deze populaire mannengeuren is er nog een tip die je misschien kan helpen bij het vinden van een lekkere geur. Denk ook eens aan bepaalde modemerken die je leuk vindt. Vaak verkopen deze namelijk ook geuren. Denk aan Zara, Superdry of PME Legend.


Fluxury Team