Fashion

Wat je moet kopen voor mannen

De feestdagen komen er weer aan, veel mensen zijn weer druk bezig om voor iedereen cadeaus te vinden en te kopen, maar wat moet je nou precies kopen voor je vriend, vader of broer? Een cadeau voor mannen vinden kan best lastig zijn, wij gaan proberen via dit artikel je een beetje te helpen.


Uiterlijk

De meeste mannen besteden ook redelijk wat aandacht aan hun uiterlijk, of het nou lichamelijk of via kledij is. Cadeaus voor het uiterlijk van mannen slaan bijna altijd wel aan, is iemand fanatiek bezig met fitness? Geef hem dan een boek over fitness of wat relevants waarmee hij ook thuis wat oefeningen kan doen. Besteedt diegene veel aandacht aan zijn baard? Geef hem dan een baardolie of trim set. Heb je ooit gehoord dat iemand een bepaalde turi mooi vond, verras hem dan daarmee. Andere cadeautips voor mannen zijn bijvoorbeeld horloges, handschoenen, luchtjes, scheerapparaten en schoenen.

Gadgets

Bijna elke man is er gek op, gadgets. Je kan er tegenwoordig niet meer omheen, overal wordt er wel reclame voor gemaakt en er zijn ontelbaar webshops die zich hier alleen op richten. Een nieuwe relevante gadget is altijd wel een goed cadeau. Ook hier heb je veel opties waar je uit kan kiezen, doet hij veel aan sporten? Geef hem dan een sporthorloge. Gebruikt hij zijn telefoon of tablet veel en is hij vaak op reis? Geef hem dan een powerbank-oplader. Een aantal “veilige” cadeaus zijn onder andere een smartwatch, een gopro, handige telefoonhoesjes en een whiskey set.

Games

De meeste mannen spelen af en toe wel een game, alleen of met vrienden. Heb je je vriend al maanden horen praten over een spel dat uitkomt maar heeft hij die nog niet gekocht, dan is dit een perfect cadeau waar hij uren zoet mee zal zijn. Of moet je een cadeau kopen voor iemand die veel met vrienden samen speelt, dan is een extra controller een goede optie. Ook voor consoles heb je bepaalde gadgets die er niet standaard bij zitten bijvoorbeeld een controller oplader. Dit is een soort docking station waarop ze hun controller kunnen bevestigen waardoor de accu opgeladen wordt.

Fashion

Uitstapjes

Misschien niet iets waar je gelijk aan zult denken, maar uitstapjes vinden mannen zeker wel leuk. Ook hier heb je ontzettend veel variatie en mogelijkheden in. Is je vriend een fervent formule 1 fan, geef hem dan een uur rijden in een sportauto cadeau, wedden dat hij daarmee blij is. Of moet je voor iemand een cadeau kopen die een voetbalclub support, dan is een wedstrijdticket of een tour door het stadion een toepasselijke cadeau. Een weekeinde weg is ook een cadeau dat altijd goed in de smaak valt, dit is wel een duurder cadeau dus hierbij is het wel aangeraden om dit met meerdere personen te doen.

Fluxury Team