shoppen

Waarom we niet genoeg krijgen van SHABBIES

De schoenen van dit winter seizoen zijn zonder twijfel de schoenen van SHABBIES Amsterdam. Leren schoenen zijn perfect voor het seizoen. De huidige collectie heeft ook voor iedereen wat leuks. Van gevoerde schoenen “à la” UGG’s tot stijlvolle enkellaarsjes die je het hele jaar aan kunt trekken. We krijgen er niet genoeg van. Vooral niet tijdens supersales periodes.


Een ontwerp die niet veroudert

Als het merk jou niet bekend is, houdt SHABBIES Amsterdam zich bezig met dames lederwaren. Tassen, schoenen en nog wat kleine accessoires. De producten van SHABBIES hebben over het algemeen een ‘understated’ ontwerp. Klassiek en tijdloos. Ontworpen voor de Nederlands markt door Nederlandse mode icoon Fred de la Bretoniere. Dit merk past perfect bij onze Nederlandse sensibiliteit. Niet schreeuwerig en heel erg degelijk. Het ontwerp gaat net zo lang mee als de gebruikte materialen.


Ambachtelijk levensduur

Over de levensduur na x aantal jaren kan ik niet persoonlijk spreken. Ik denk dat de meeste mensen geen schoenen hebben die ze over meerdere jaren dragen. Zou het wel het geval zijn, dan ben ik ervan overtuigd dat de enkellaarzen van SHABBIES zo lang mee zouden gaan.

De schoenen worden op ambachtelijke wijze gemaakt in verschillende binnen Europa. Bij de productbeschrijvingen staat er ook vaak bij waar de schoenen gemaakt worden. Duurzaamheid is ook iets wat ze bij Shabbies ook serieus nemen. De leer die gebruikt wordt komt van duurzame bronnen, en wordt op een milieuvriendelijke manier behandeld met natuurlijke oliën. Je hoeft geen schoenexpert te zijn om te merken dat de schoenen met liefde worden gemaakt.

De waardpropositie van Shabbies

Wat SHABBIES Amsterdam nu ook gewoon goed doen, is een degelijke marketing strategie. Goede leren schoenen zijn niet goedkoop, en dat geldt ook voor de schoenen van SHABBIES. De gemiddelde prijs van de schoenen en tassen ligt rond de €200 euro, wat ze natuurlijk ook waard zijn.

Wat het allemaal nog mooier maakt is dat ze op veel plekken met korting verkocht worden. Tijdens een Shabbies Sale kom je de schoenen vaak met 50%, soms zelfs 70% korting krijgen. Bij zulke kortingen kun je ze gewoon niet laten liggen.

Shabbies

Fluxury Team