video animatie

Vertaal jouw boodschap naar een pakkende video

Imagine Online Video kan je helpen bij het genereren van aandacht door middel van een videocampagne. Hierbij is het belangrijk dat je je boodschap afstemt op je doelgroep. Daarvoor moet je bijvoorbeeld nadenken over het kanaal en de inhoud van de video. Dit kan nog best een moeilijke klus zijn. Daarom kun je de hulp inschakelen van Imagine Online Video. Alles wordt voor jou geregeld; van creatie tot montage. Het maakt daarbij niet uit wat voor videocampagne je wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een high-end reclame, maar ook voor een animatiefilmpje.


Alle soorten videocampagnes

Zoals eerder aangegeven zijn er bij Imagine Online Video veel soorten videocampagnes mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een professionele studioproductie. Denk aan een interview of actualiteiten show met gasten. Het is allemaal mogelijk. Daarvoor kan een meercamera studio worden gebruikt. Je wordt ondersteund van begin tot eind. Zo wordt eerst een concept uitgewerkt. Daarna wordt een draaiboek gemaakt. De productie zal vervolgens geleid worden door een professionele regisseur. Het is daarnaast ook mogelijk om een animatiefilm te laten maken. Elke animatieproject, hoe complex ook, wordt een succes in de handen van Imagine Online Video. Ontdek snel alle mogelijkheden!


Videomarketing

Als jouw filmpje klaar is en online staat, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten of het een succes is. Het kan echter nog best lastig zijn om bij te houden hoeveel hits er zijn. En het is al helemaal moeilijk om bij te houden hoe lang iedereen kijkt en welke doelgroep met name geïnteresseerd is. Daarom is er het Videomarketing Dashboard. In dit gepersonaliseerde dashboard kun je de video’s gemakkelijk op al je social media plaatsen. Daarna kun je eenvoudig informatie verzamelen over de doelgroep, kijktijd en het aantal hits. Dat is nog eens handig!


Fluxury Team