vrouw

Uiterlijke verzorging in de warmste zomer ooit

Wie naar buiten loopt merkt het meteen. Het is zo warm dat je eigenlijk liever binnen zit. Wil je toch naar buiten en goed voor de dag komen? Dan zijn de regels voor het warme weer net even anders dan voor het koude weer dat Nederlanders normaal gewend zijn. Je zweet meer en daarom is het belangrijke dat je luchtige kleding draagt die lekker zit en waarin je geen zweetplekken ziet. Bovendien gaat je haar sneller uit model en zul je vaker slippers dragen. Om toch goed voor de dag te komen, hebben we een aantal tips.


Kleding in deze warme zomer

Kies voor linnen kleding of een ander materiaal dat luchtig en licht is. Op die manier voorkom je dat je flink gaat zweten en daardoor voel je je meer op je gemak. Bezoek een kledingwinkel in de buurt en laat je adviseren door een verkoopmedewerker om op die manier de juiste stof uit te kiezen. Met deze temperaturen zit namelijk niemand te wachten op een strakke jeans of een wollen trui!

Haren vast

Lang haar is warmer dan kort haar. Wil je liever geen kort model? Kies dan voor het vastzetten van je haar. Kies voor een vlecht, een staart of een knot. De kapper kan je helpen met het kiezen van een model dat perfect bij deze warme zomer past.

Slippers

Het liefste loop je thuis misschien de hele dag op blote voeten. Als je naar buiten wilt, zul je toch schoeisel moeten dragen. Kies daarom voor een leuk paar nette slippers. Je zult op die manier minder last hebben van zweetvoeten. Het is wel belangrijk dat je voeten goed verzorgd zijn, zeker als je slippers aantrekt naar het werk. Twijfel je of jouw baas het goed vindt als je met slippers naar werk komt? Vraag dan van te voren na of hij hiermee akkoord gaat!

Fluxury Team