winkelen

Top 5 sneakers voor het voorjaar in 2018

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen ook een nieuwe start. Hetzelfde geldt voor sneakers en de bijbehorende trends. De trends in de sneaker wereld veranderen erg snel, en het is soms lastig bij te houden of in te schatten welk model dit voorjaar helemaal “je van het” zal worden. Ieder seizoen zien we weer een verschuiving in de kleuren, modellen en bijbehorende elementen.


Om het voor jullie allemaal ietsje makkelijker te maken hebben we in samenwerking met theSneaker.nl dé Top 5 sneakers voor het voorjaar van 2018 samengesteld. De mannen van TheSneaker zijn echte liefhebbers en weten precies met welke schoen jij dit voorjaar de show zal stelen. Ze runnen al jarenlang een website waar je kan zoeken in de aller beste webshops van Nederland, en dat allemaal onder één dak. Op de site kun je sneakers vergelijken op verschillende eigenschappen zoals model, kleur, maat en prijs. Dit maakt de voorjaarssneaker van jouw dromen vinden wel érg makkelijk!


Wat in het voorjaar van 2018 overduidelijk een trend is, zijn sneakers in pastelkleuren. De zachte kleuren zorgen ervoor dat je de zomer al helemaal in je bol krijgt (ook al is het daarvoor, toegegeven, nog wat vroeg). Het is dus geen verassing te noemen dat de Top 5 bestaat uit enkele sneakers met pastelkleuren. Een voordeel van deze kleuren is dat ze erg makkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Wat voor stijl je dit voorjaar ook voor ons in petto hebt, sneakers in pastelkleuren om het helemaal af te maken zijn bijna altijd een goed idee.


1. Puma Suede Creeper De coole Puma Suede Creeper komt uit de hoge hoed van niemand minder dan Rihanna, en zijn eigenlijk al sinds de release een ongekend succes. De Puma Suede Creeper's zijn door de hoge chunky zool niet super vrouwelijk te noemen, maar zorgen daarentegen juist voor een stoere look – wat natuurlijk helemaal past bij het imago van RiRi. Te verkrijgen in verschillende zachte pastelkleuren, zoals het model op de foto hierboven.

Puma Suede Creeper

2. Adidas Superstar Tja.. de Adidas Superstar mag natuurlijk niet in dit lijstje niet ontbreken. Ook dit jaar niet. De Superstar is een all-time favorite, en vliegt ook gewoon dit jaar weer volop over de toonbank. Heb je liever een andere kleur dan classic black? Op theSneaker vind je ze allemaal!

Adidas Superstar

3. Ted Baker Ahfira Highgrove Nog zo'n klassieker waarmee je het dit voorjaar gewoon helemaal gaat maken: de Asics Gel Lyte 3 in toffe pastelkleuren. Buiten het feit dat de sneaker ongehoord lekker loopt, ziet 'ie er ook gewoon nog steeds erg tof uit. Neem dit model in het beige. Met deze sneaker geef je je outfit duidelijk dat vleugje 'vintage' aan jezelf dat tegenwoordig zo hip is.

Ted Baker

4. Asics Gel Lyte 3 Vans ademt het stoere skate en punk gevoel. Ook dit voorjaar! Als je het stoere imago van de Vans Old Skool combineert met de zachte pastel colorway “Baby Pink”, krijg je deze verfijnde sneaker. Het model Old Skool is bezig aan een flinke opmars, en het aanbod is de laatste jaren enorm uitgebreid. De sneaker is te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog!

Asics Gel Lyte 3

5. Vans Old Skool Baby Pink De foto’s zijn gemaakt, maar je krijgt ze nog niet aangeleverd. De fotograaf moet deze nog bewerken. Dit betekent niet dat de foto’s zijn mislukt. Het bewerken gebeurt om de foto’s nog mooier uit te laten komen. Houd in gedachten dat dit niet binnen een dag is gebeurd. Het kan soms tot wel drie weken duren voordat jullie de foto’s aangeleverd krijgen. Digitaal en/of in een fotoboek, de keuze is aan jullie.

Vans Old Skool Baby Pink

We hopen dat dit lijstje je heeft geholpen met het kiezen van een sneaker voor dit voorjaar, en dat je erachter bent gekomen in welk model je het beste kunt investeren. Op theSneaker.nl kun je ze allemaal vinden, dus neem er gerust eens een kijkje en vergelijk verschillende modellen op eigenschappen zoals prijs, kleur, maat, en vele anderen!


Fluxury Team