Fashion

Steden met het snelste internet in Nederland

Is de Wifi weer zo traag? Helaas heeft iedereen daar weleens last van. Toch zijn er steden met meer 'mazzel' wat betreft de internetsnelheid. Zo kan het dus best zo zijn dat je bij je oma uit Enkhuizen sneller internet hebt dan thuis. Ontdek in deze top tien welke steden over het snelste internet van Nederland beschikken.

In de onderstaande top tien vind je de snelste internetverbindingen van Nederland. Wellicht een leuk extraatje als je nog twijfelt over een (nieuw) alles in 1 pakket?


#10 Kesteren, Gelderland (84,1 Mb)

Niet ver van de welbekende dierentuin in Renen ligt een dorp genaamd Kesteren. Dit dorp mag de op 10-na snelste internetverbinding in Nederland verdelen onder ruim 5000 inwoners. Niet slecht voor een tiende plaats!


#9 Nederhorst den Berg, Noord Holland (85,1 Mb)

Dat is al een hele mond vol! Dit dorp ligt op het randje van de provincies Noord Holland en Utrecht maar dat is niet het enige waarop het balanceert. Het scheelt weinig, maar met 0,01 Mb wint Nederhorst den Berg het van Kesteren.

#8 Hooglanderveen, Utrecht (87,4 Mb)

Voor nummer acht duiken we wel de provincie Utrecht in. Met een respectievelijke 87,4 Mb overwint Hooglanderveen de achtste plaats.

Fashion

#7 Delden, Overijssel (91,5 Mb)

De kilometerteller loopt op, maar ook de Mb's beginnen aardig te verschillen. Zo steekt Delden in Overijssel bijna 5 Mb sneller uit dan Hooglanderveen en verdient daarmee een schappelijke 7de plaats.


#6 Rijen, Noord-Brabant (92,1 Mb)

4G met een zachte G in het Brabantse Rijen! Met een degelijke snelheid van 92,1 Mb staat Rijen op de zesde plaats. Echter moeten gebruikers deze overwinning wel met bijna zeventienduizend andere inwoners delen...


#5 Leunen, Limburg (127,9 Mb)

Bijna honderd kilometer verderop lopen de cijfers al aardig op! Zo staat Leunen in Limburg met gepaste trots op nummer vijf, ruim 30 Mb sneller dan nummer zes.


#4 Reek, Noord-Brabant(129,1 Mb)

Voor nummer vier gaan we weer terug naar Noord-Brabant. Niet ver van het bekende Oss ligt Reek die zich met 129,1 Mb de nummer vier van Nederland mag noemen!


#3 Ingen, Gelderland (136.4 Mb)

Nee, we hebben niet over een vrouw, maar over een bescheiden dorpje genaamd Ingen. Dit Gelderlandse dorpje hoeft de razendsnelle internetverbinding met slechts 2200 mede inwoners te delen. Voel jij ook een verhuizing aankomen?


#2 Enkhuizen, Noord-Holland (145.5 Mb)

Dat Enkhuizen de moeite waard was om een keer te bezoeken was je misschien al bekend maar des te meer reden heb je om langs te gaan als je wist hoe snel de internetverbinding daar was! Zouden de boten ook zo'n snelle internetverbinding hebben?


#1 Spaubeek, Limburg (167.1 Mb)

Aan de andere kant van Nederland (vanuit Enkhuizen gezien) wint het Limburgse Spaubeek met kop en schouders de eerste plaats. Deze snelle internetverbinding hoeven zij maar met slechts 3650 anderen te delen. Wat zou hun geheim zijn?


Woon je niet in een van deze tien steden? Dan is er nog geen man overboord. Er zijn verschillende alles in 1 pakketten voor internet die voldoende snelheid voor je zullen bieden.


Bron: Overstappen.nl

Fluxury Team