winkelen

Meer bekendheid voor je winkel? Start een pop up shop!

Heb jij een eigen winkel, maar lopen de zaken niet zo goed als je zou willen? Of is het een groot succes, maar wil je een nog grotere doelgroep aanspreken? Dan is een pop up shop wellicht iets voor jouw winkel. Op die manier creƫer je eenvoudig meer bekendheid voor je zaak.


De pop up shop

Pop up shops zijn nog relatief nieuw. Het zijn tijdelijke winkels die opeens verschijnen. Vaak vestigen zich in panden die tijdelijk leeg staan. Daar vind je ze dan voor enkele weken of maanden. Daarna vertrekken ze weer. Een pop up shop kan echter niet alleen in een bestaand pand vestigen. Het is ook mogelijk om een soort trailer te huren voor een korte periode. Hier kun je dan je eigen pop up store in vestigen. Daar verkoop je tijdelijk je producten, zoals bijvoorbeeld kleding, kunst, woonaccessoires of make-up.

Trailer als pop up shop

Als jij geen pand kunt vinden om je shop te vestigen of als dit helaas te duur voor je is, kun je kiezen voor een trailer of container om je winkel in te vestigen. Deze kun je kopen en vervolgens helemaal naar eigen inzicht verbouwen tot je perfecte shop. Daarnaast is het ook mogelijk om een trailer of container te huren en hier je winkel in te vestigen. Verbouw deze pop up shop om tot jouw droomzaak en zet het in als een effectieve marketingtool. Het is ideaal om de bekendheid van je winkel te vergroten. Als mensen enthousiast worden van je pop up store, zullen ze ook zeker een bezoekje willen brengen aan je echte winkel.Fluxury Team