van bommel schoenen

Sneakers voor iedere gelegenheid

Vrouwen staan alom bekend om de hoeveelheid schoenen die zij bezitten en wordt geschat op gemiddeld 26 paar. De man loopt op dat gebied duidelijk achter! Het zal je misschien verbazen, maar desondanks besteden mannen per jaar meer geld aan schoenen. Vrouwen hebben in hun schoenencollectie vaak pumps, laarzen, sneakers, slippers, en schoenen met een bescheiden hak. Daarentegen hebben mannen in hun schoencollectie meestal veterschoenen, slippers, nette klassieke schoenen zoals oxfords of monk straps, sneakers, instappers, en tegenwoordig steeds vaker ook de wat stoerdere laarzen.


Outfit in stijl

Schoenen zijn natuurlijk een noodzaak, maar het biedt ook de mogelijkheid om een bepaalde stijl te kiezen. Schoenen vormen de basis van je outfit en je persoonlijke look. Als je opzoek bent naar stijlvolle schoenen van hoge kwaliteit met uitstekende afwerking dan kun je tercht bij de van Bommel sale. Je kunt je voorkeur voor een bepaald type schoen eenvoudige filteren om zo de schoenen te vinden waar jij naar opzoek bent. Het aanbod varieert van nette veterschoenen tot heerlijke instappers die in gebruik ontzettend makkelijk zijn. Daarnaast kun je denken aan stijlvolle schoenen met een gesp of sportieve sneakers met een zachte rubberen zool. Kortom keuze uit allerlei stijvolle schoenen voor elke gelegenheid.


Persoonlijke look bepalen

Heb je als man nog niet een bepaalde stijl, dat is helemaal niet erg want je hoeft niet elke dag in dezelfde stijl te lopen. Stijl is net als smaak persoonlijk en de schoenenkeuze is dus ook persoonlijk, maar wel een belangrijk onderdeel van je outfit. De meest bekende looks zijn ‘smart’ waarbij een colbert, pantalon en net overhemd de basis vormen, ‘stoer’ met als kenmerken spijkerstof, leer en moderne army-prints. Andere veelvoorkomende stijlen zijn ‘klassiek’ waarbij een nette look vaak bestaat uit een chino, geruit overhemd zoals een echte dandy, of je kunt gaan voor een minimalistische stijl waarbij neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart bepalend zijn met een jeans of overhemd. Daarentegen is flamboyant juist een stijl met opvallende kleuren zoals moderne chino’s of unieke jasjes. Deze look kenmerkt zich ook door het gebruik van opvallende accesoires zoals sjaals of armbanden. Sportief is natuurlijk ook een bekende look waarbij een joggingsbroek en het gebruik van luchtige materialen en waterdichte kleding een rol speelt. De polo of sweater zijn bekende onderdelen en natuurlijke ook de sportieve schoen zoals de sneaker.

Moderne sneakers

Sportieven schoenen zitten ontzettend lekker en zijn ook daarom zo populair bij jong en oud. Omdat de variëteit aan kleuren en materialen steeds groter wordt is voor elke wens een schoen te vinden. Floris van Bommel sneakers onderscheiden zich door unieke zoolkleuren, gebruik van patronen en veter-plaatsing en afwerking. Het aanbod met unieke kleurencombinaties biedt een stijlvolle diversiteit zodat jij een schoen kunt vinden die bij jouw stijl past. Sneakers bij van Bommel staan ook bekend om het strakke design waardoor ze ook uitstekend zijn voor een casual look.Fluxury Team