horloge

Smartwatch

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer: de smartwatch. Je kunt er berichten mee ontvangen, e-mail lezen, bellen, applicaties op installeren en sportieve activiteiten mee monitoren. De mogelijkheden worden steeds groter en de smartwatches zien er ook steeds beter uit, ook de keuzes voor smartwatches dames. Voordat je een smartwatch koopt, denk even na of je ere en wil met ingebouwde GPS functie en hartslagsensor. Het spreekt voor zich dat de hartslagsensor erg leuk is bij sportieve activiteiten en de GPS functie voor activiteiten waarbij je locatie van belang is. Heeft je smartwatch beide functies dan kun je de route die je hebt gefiets of gelopen later terugkijken en dat eenvoudig aan je hartslag koppelen.


Hoe werkt een smartwatch

Je installeert de app die bij je smartwatch hoort gratis op je smartphone. Op die manier zijn je telefoon en horloge met elkaar verbonden en kunnen ze communiceren. Nu kun je allerlei leuke apps downloaden zoals spotify, whatsapp, buienradar of zelf een OV planner. De smartwatch scheelt vaak een handeling dat je jouw smartphone niet meer uit je broek of tas hoeft te halen.

Dameshorloges

Misschien heb je al een horloge, maar wellicht wil je er nog een. Je zou niet de eerste zijn, want veel mensen, en zeker ook vrouwen, hebben meerdere horloges. Een stijvolle horloge doe je niet om wanneer je gaat sporten en een sportieve horloge doe je ook niet om tijdens een romantisch diner. Kortom een horloge dames is een assesoire dat meer voorstelt dan alleen een klok!

Keuzes keuzes keuzes

Misschien weet je al precies wat voor soort horloge je wilt of van welk merk de horloge moet zijn. Dat is handig want dan wordt het aantal keuzes al meer behapbaar. Weet je nog niet wat voor horloge je wilt, denk dan eens na over wanneer je de horloge gaat dragen. Dat is een geode basis om je horloge te kiezen. Ik vind het zelf handig om gewoon veel voorbeelden te bekijken en op een gegeven moment kom ik er vanzelf achter wat ik mooi vindt. Op horloge.nl is het aanbod erg groot en kun je het horloge aanbod filteren op jouw eigen voorkeuren. Ontzettend handig en dat bespaart je tijd! Horloges heb je in alle prijsklassen en tegenwoordig zijn mooie dameshorloges gelukkig niet meer zo duur. Veel bekende merken hebben een horloge lijn, maar er zijn ook steeds meer onbekende merken die mooie kwaliteit horloges maken. Neem online eens een kijkje en laat je inspireren door mooie afbeeldingen van dameshorloges.

Fluxury Team