sani broyeur

Slimme toepassing van de Sanibroyeur

Wanneer je ergens een toilet nodig hebt zonder dat er te veel aan de plek verbouwd moet worden gebruik je een Sanibroyeur. Het is een vermaler/pomp die wordt gebruikt wanneer een normale riolering oplossing niet mogelijk is. Met een Sanibroyeur kun je op je gemak nieuw sanitair kopen terwijl je gerust je water kunt blijven gebruiken. Maar waar kan je de Sanibroyeur nu het beste inzetten?

#1 In de kelder

Als je een restaurant of café hebt en je de kelder wilt verbouwen tot een toiletruimte maar de hoofdafvoer zich bevindt op de begane grond is de Sanibest Pro de perfecte oplossing. Deze Sanibroyeur is ontwikkeld om intensief water verticaal en horizontaal af te voeren.

#2 Op een woonboot

Wil je je oude woonboot omtoveren tot een daadwerkelijke woonruimte dat kan met de Saniplus Up en een Sanispeed pomp. Hierdoor worden de sanitaire voorzieningen niet anders dan in je eigen huis aan wal. Het afvalwater wordt zonder problemen afgevoerd naar de hoofdriolering.

#3 Herbestemming van een ruimte

Wanneer een kantoorruimte omgebouwd wordt tot bijvoorbeeld een orthodontist zal het water op een juiste manier moeten worden afgevoerd. Een oplossing hiervoor is om onder iedere behandelstoel een Sanidouche met pomp te plaatsen die het water afvoert naar de hoofdafvoer. Doordat de Sanidouche een klein formaat heeft kan dit makkelijk onder de stoel geplaatst worden en zijn hiervoor geen grote extra verbouwingen nodig.

#4 Voor een mobiele badkamer

Voor op een festival of tijdens de verbouwing van je badkamer kan een mobiele badkamer worden opgezet. Voor deze optie is de Sanipro XR Up vermaler ontwikkeld. Deze Sanibroyeur is ervoor gemaakt om van een hele badkamer inclusief toilet, wasbak en douche het water af te voeren naar een riool in de buurt.

#5 Tijdelijke bouwplaats

Wanneer er voor een tijdelijke bouwplaats of voor een camping sanitaire voorzieningen verzonnen moeten worden kan dit met de Sanicubic 2 GR. Deze Sanibroyeur zorgt dat het water van vele keukens, douches, toiletten en wasbakken naar een tank wordt afgevoerd die ergens buiten het zicht staat.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!


Fluxury Team