carnaval

Redenen om met vriendinnen te gaan carnavallen in 2020

Bijna is het weer de tijd van het jaar waarin iedere Limburger en Brabander gaat carnavallen. Wat betekent dat er vijf dagen lang wordt genoten van bier, optochten, gekkigheid en gezelligheid. Nog nooit carnaval gevierd? Wij geven in dit artikel vijf redenen om dit jaar te gaan carnavallen!


Reden 1. Verkleed op stap

Heerlijk even afstand nemen van de alledaagse hectiek door in een carnavalspak op stap te gaan. Met carnaval kan je even een paar dagen gek doen in een prinsessen- of politiepak. Het is maar net wat bij jou past. Leuke carnavalskleding doet het natuurlijk ook goed op Instagram. Nog geen carnavalskleding voor dit jaar? Bestel het direct in deze online carnavalswinkel!


Reden 2. Once in a lifetime

Iedereen moet eens in zijn leven carnaval meemaken. Verdwalen in de kroegjes, genieten van carnavalsmuziek en na het feesten een vette hap scoren. Als je nog nooit hebt gecarnavald dan raden wij zeker aan om dit jaar samen met je vriendinnen naar Limburg of Brabant te gaan!


Reden 3. Gezelligheid

Carnaval vieren brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Overal lachende mensen en blije kinderen om je heen. Voor jong en oud is carnaval erg leuk om mee te maken. Ook tijdens het feesten zal je merken dat het allemaal draait om gezelligheid.


Reden 4. Quality time met vriendinnen

Lekker met je vriendinnen op pad gaan, dat komt er vaak niet van. Carnaval is een goede reden om weer eens met zijn allen op stap te gaan. Misschien wel een nieuwe jaarlijkse traditie in de maak..?


Reden 5. Hoeft niet veel te kosten

Een uit de hand gelopen avondje stappen kan veel geld kosten. Bij carnavallen kan dit natuurlijk ook. Het is maar hoe gek je het zelf maakt, maar over het algemeent hoeft carnavallen niet veel geld te kosten.


Fluxury Team