wietplant

Ontspannen doe je in een coffeeshop in Amsterdam

Ga jij een dagje naar Amsterdam en wil je daar even lekker ontspannen? Bezoek dan eens een coffeeshop in Amsterdam. Daar geniet je rustig van een jointje en van onze prachtige hoofdstad.


Gezellige sfeer

Zoek een coffeeshop Amsterdam waar je je meteen welkom voelt. De relaxte sfeer zorgt ervoor dat jij en je vrienden op je gemakje kunnen genieten van een joint. Check ook altijd vooraf het cannabis aanbod. Zo weet jij of er een uitgebreide selectie aanwezig is. Populaire wietproducten zijn bijvoorbeeld de Amnesia (die zorgt voor een snelle kick en diepe high), de White Widow (die bekend staat om de hoge THC-levels en een ontspannende en langdurige high geeft), de Candy Kush (die vooral helpt bij slaapproblemen en een flinke kick geeft) en als laatste de Blue Cheese (een combinatie tussen de blueberry wiet en Engelse Cheese versie). Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wietproducten die je bij een coffeeshop Amsterdam kunt kopen.


Kwaliteitscontrole

Als je een coffeeshop Amsterdam bezoekt, wil je er uiteraard zeker van zijn dat de kwaliteit van de wietproducten goed is. Bezoek daarom altijd een coffeeshop die goede kwaliteitscontroles uitvoert. Bij controles wordt op verschillende zaken gelet, zoals de kristallen (deze zeggen iets over de THC-levels in de wiet) en de kleur. Daarnaast wordt ook nauwkeurig gelet op de geur en smaak. Jij bent zo zeker van kwalitatieve wietproducten.


Huisregels

Het is over het algemeen altijd heel gezellig in een coffeeshop Amsterdam. Let er wel altijd op dat bepaalde huisregels gelden. Zo mag je bijvoorbeeld pas binnen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Je moet je te allen tijde kunnen identificeren. Je mag slechts 5 gram wiet per dag kopen. Wanneer je je aan alle huisregels houdt, kun je rustig genieten van een jointje en heerlijk ontspannen.


Fluxury Team