gitaar-spelen

Online gitaarles via muzieklesvergelijken.nl

De volgende stap zetten om de gitarist te worden die je altijd al wilde zijn. Dan moet je beslist eens kijken naar het cursusaanbod bij www.muzieklesvergelijken.nl. Via deze website vind en vergelijk je eenvoudig online muziekles aanbieders op basis van prijs en ervaringen van muzikanten. Hieronder een aantal grote voordelen van dit portaal:


  • Heel veel online lessen waarin je alle aanslagen, grepen en akkoorden leert om binnen een week naar het volgende niveau te komen.
  • Al het lesmateriaal, inclusief tientallen downloads van akkoordenschema's, populaire liedjes om te spelen en nog meer.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, waar en wanneer jij maar wilt.
  • Super makkelijk, je hoeft absoluut geen ster te zijn om dit te kunnen.
  • Professionele lessen ontwikkeld door een afgestudeerd conservatorium gitarist met 20 jaar ervaring in de popmuziek.
  • Laagdrempelig: bekijk en leer alles online en gewoon van thuis uit met online video's.
  • Hoge kwaliteit: alle lessen professioneel opgenomen en opgemaakt in een professioneel design.
  • Supersnel: Binnen 5 minuten heb jij toegang en kun jij meteen beginnen.
  • Goedkoop: je betaalt voor 1 les en je krijgt ze allemaal.

Hoe wordt je succesvol gitarist?

Sta jij ook altijd te genieten als je iemand akoestische gitaar ziet spelen? Waarom zou je als je makkelijk zelf gitaar zou kunnen leren spelen. En jouw favoriete liedjes kunt spelen. Veel mensen vragen zich af “zou ik dit ook kunnen” tuurlijk kun jij dit ook. Ik snap dat niet alles even makkelijk is voor iedereen, maar alles is te leren. Jong en oud. Dus geef niet op!

De sleutel tot succes – Hoe wordt je succesvol gitarist?

Als je iets wilt bereiken moet je je ervoor inzetten en voor de volle honderd procent voor gaan. En laat je door niemand vertellen dat iets niet kan. Als jij denkt iets te kunnen doen of iets jou gaat lukken dan kun je het of lukt het je ook. Laat je niet uit het veld slaan als het je na een paar keer proberen niet lukt. Haal diep adem en probeer het nog een keer.

Je kunt je vast niet meer herinneren hoe lang het heeft geduurd totdat jij kon lopen?

Wat ik hier mee bedoel is: Baby’s willen ontzettend graag leren lopen, dus gaan dit steeds weer opnieuw proberen. En als ze vallen dan proberen ze het nog eens en nog eens en nog eens. En als ze dan uiteindelijk redelijk kunnen lopen zullen toch nog af en toe vallen. Dit is precies hetzelfde met gitaar leren spelen. Je leert het met vallen en opstaan. Dus als je nooit begint met oefenen zult je het ook nooit leren.

Blijf gemotiveerd

Zonder inspirerend doel is het moeilijk om gemotiveerd te blijven. Elk doel wat voor jou de moeite waard, geeft je positieve energie. Een doel waar je niks aan vindt zal je ook nooit kunnen doen of leren. Focus jezelf op het goede. Het vermogen om in alles het goede te zien geeft je ook weer positieve energie. Als bijvoorbeeld weer eens een snaar van je gitaar springt dan is het positieve ervan dat je weer beter wordt in het stemmen van je gitaar.

Fluxury Team