badkamer

Maak van je handdoeken radiator een eyecatcher!

Veel mensen besteden niet zoveel aandacht aan hun badkamer. Daardoor ziet deze er dan een beetje saai uit. Gelukkig is het vrij gemakkelijk om je badkamer mooi aan te kleden. Dat kan al door enkele trendy elementen toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een handdoekradiator als eyecatcher. Deze is praktisch, maar ziet er ook nog eens mooi uit en geeft je badkamer een moderne uitstraling.


Modieuze handdoeken eyecatcher

Een handdoekradiator is in de eerste plaats bedoeld ter verwarming. Deze radiator verwarmt je badkamer en laat tegelijkertijd ook de handdoeken die je eroverheen hangt opdrogen. Zo kun je je handdoeken snel en gemakkelijk laten opdrogen. Let er daarbij wel op dat de handdoeken niet kletsnat is, want daardoor zou de radiator kunnen gaan roesten. Een handdoekradiator is echter niet alleen handig. Je kunt er ook gemakkelijk een eyecatcher van maken. Kies in dat geval voor een mooi exemplaar, een echte designradiator. Deze geeft de badkamer een moderne en stijlvolle uitstraling.

Ruim aanbod radiatoren

Steeds meer mensen kiezen ervoor een handdoekradiator te plaatsen in hun badkamer. Het is handig en het ziet er ook nog eens mooi uit. Er is een radiator voor elk type badkamer. Zo zijn de radiatoren verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Je kunt kiezen voor een verticaal of horizontaal exemplaar. In een kleine badkamer kies je voor een smalle radiator. Ook zijn ze verkrijgbaar ik veel verschillende materialen, waaronder aluminium, RVS en verchroomd messing. Wil jij graag een radiator voor je handdoeken installeren in je badkamer? Ga dan op zoek naar een exemplaar dat perfect past in je badkamer en bestel hem meteen!Fluxury Team