bloois vastgoed

Hoe verkoop je je huis in Den Haag?

Een huis verkopen is niet eenvoudig Het kost veel tijd en kan dan ook veel zorgen opleveren. Het is dan ook zeker een aanrader om een goede makelaar in te schakelen om je huis te verkopen. Een huis verkopen in Den Haag is dan ook makkelijker doordat een makelaar precies weet hoe die het in de markt moet zetten. Wij leggen je precies uit waar je zelf op moet letten bij het verkopen van je huis. Zo ben je goed voorbereid en weet je wat je te wachten staat.

1. Vraagprijs opstellen

Een huis verkopen Den Haag lijkt misschien erg lastig. Hoewel de prijzen op de woningmarkt steeds meer stijgen, is het verkopen van je eigen huis altijd erg spannend. Je hebt namelijk zelf niet de connecties om mensen te vinden die je huis over willen kopen. Daarom schakel je dan ook een makelaar in. Het is dan ook altijd erg goed om een goede vraagprijs op te stellen.

2. Onderhoudsbeurt

Ook is het een aanrader om het huis te voorzien van een laatste onderhoudsbeurt. Maak bijvoorbeeld het huis goed schoon van zowel binnen als van buiten, maak je het aantrekkelijker voor potentiƫle kopers om een bod uit te brengen op het huis. Daarnaast kan het ruimtelijk indelen van het huis ook erg veel verschil bieden!

3. Daadwerkelijk je huis verkopen in Den Haag

Wanneer je daadwerkelijk overgaat op je huis verkopen in Den Haag, is het verstandig om goed te onderhandelen over de voorwaarde van de verkoop. Het kan voorkomen dat er meubels zijn die je niet mee wilt nemen, maar die de nieuwe koper wellicht over wil nemen. Dit kan dan ook veel schelen met het verhuizen.

4. Maak goede afspraken

Ook is het belangrijk om goede afspraken te maken, zowel met de makelaar als de nieuwe kopers van de woning. Denk bijvoorbeeld aan de overdracht van de sleutel. Zo kun je namelijk zelf voor zo min mogelijk kosten staan, als je bijvoorbeeld al een nieuwe woning hebt aangekocht. Wel zo fijn!

Fluxury Team