Wimperextensions

Hoe breng je wimperextensions aan

Wimperextensions zijn razend populair want iedereen wilt ze. Hoe handig als je dan leert hoe je zelf wimperextensions kan zetten. In dit artikel wordt toegelicht wat er allemaal in een Cursus wimperextensions behandeld wordt. Dit om u voor te bereiden op de cursus of om na de cursus nog een keer de stappen te doorlopen.


De voorbereiding

Allereerst gaat het model liggen. Ze krijgt plakkertjes op haar onderste wimpers zodat de onderste wimperharen niet aan de bovenste wimperharen vast blijven zitten. Vervolgens breng je met een soort van wattenstaafjes een primer aan op de bovenste wimperrand en de wimperhaartjes. Daarna blaas je het met een soort föhn droog en kam je de wimpertjes even door. De primer zorgt ervoor dat wimperextensions extra goed blijven zitten.

Het plaatsen van de extensions

Dan is het nu tijd om de wimperextensions te plaatsen. De bekendste techniek is de one-by-one techniek. Bij deze techniek wordt op elk afzonderlijk wimperhaartje een wimperextension geplakt. Je maakt op een schoteltje een drupje met lijm. Vervolgens pak je 2 pincetten. De ene pincet gebruik je om de wimpers aan de kant te schuiven en de andere pincet om het wimperextension haartje erop te plakken. Je doopt het wimperextension haartje die je met je pincet vasthebt in het drupje met lijm, met de andere pincet schuif je de andere wimpers aan de kant en je plakt het wimperextension haartje daar waar je hem wilt hebben. Na elk wimperextension haartje die je hebt geplakt pak je het mini drogertje erbij om het haartje goed op zijn plek te laten drogen. Je gaat hier net zo lang mee door totdat de hele wimpers vol zijn en gevuld. Als alle wimpertjes erop zitten laat je het nog even drogen en daarna kam je heel voorzichtig de wimpertjes door.

Als je al deze stappen hebt doorlopen zit het erop! Tijd om te genieten van je mooie en volle wimpers.

Fluxury Team