condoom

Het juiste glijmiddel voor de juiste aangelegenheid

Wat is glijmiddel eigenlijk? Het is een natuurlijk ‘smeermiddel’ dat ontstaat op het moment dat een vrouw opgewonden is. Het zorgt ervoor dat de vaginale seks comfortabel voelt. Helaas is dit soms niet genoeg aanwezig. Vaak hangt de hoeveelheid glijmiddel af van verschillende dingen zoals de hormonale cyclus, bepaalde chronische ziektes, medicijnen alsook de leeftijd van de vrouw. Laken van glijmiddel leidt in veel gevallen tot een pijnlijke vagina na seks.


Bedrijven hebben dus verschillende soorten van glijmiddel op de markt gebracht om iedereen te helpen een optimaal genot te hebben. Naargelang de basis van het glijmiddel, zijn er een aantal verschillen. Welk soort glijmiddel is goed voor jou en je partner? Hieronder noem ik een aantal soorten glijmiddel op alsook hun voor- en nadelen.


Glijmiddel gebaseerd op olie:

Dit glijmiddel raad ik niet aan daar het bijna enkel nadelen heeft. Het is niet makkelijk schoon te maken en kan vlekken op het beddengoed en kleding achterlaten. Los daarvan mag je het niet gebruiken met latex condooms aangezien de condoom zou kunnen oplossen.


Glijmiddel gebaseerd op water:

Deze wordt het vaakst gebruikt aangezien het gemakkelijk schoon te maken is, geen vlekken geeft en met elke condoom kan gebruikt worden. Bovendien is het vrij goedkoop. Een ander voordeel is dat deze niet zullen irriteren aangezien het gewoon van water is gemaakt. Het nadeel is dat het sneller opdroogt en je misschien meer gaat nodig hebben. .


Glijmiddel met een siliconenbasis:

Dit glijmiddel is met condooms te gebruiken maar helaas niet met alle seksspeeltjes aangezien sommige ook siliconen bevatten. Soms worden ze zelfs uitgebracht met smaakjes zoals Pina Colada of Aardbei. Vaak is het wat duurder maar het voordeel is dat dit glijmiddel niet opdroogt waardoor je er langer genot van hebt.


Condooms met glijmiddel

Een kleine tip die ik zelf heb opgemerkt, is dat er ook condooms met glijmiddel bestaan. Zo weet je zeker dat het glijmiddel en het condoom samen gaan. We willen natuurlijk ongewenste zwangerschappen voorkomen. Dit soort producten kan men kopen bij een verantwoorde erotiek winkel..


Details:

De Paarse Keizerin

Adres: Zegelaarweg 18, 3632 JC Loenen aan de Vecht

Telefoon: 0294 267 325


Maak je geen zorgen ze verpakken alles discreet. Geen zorgen dat je pakketje bij de buurman afgeleverd wordt en dat zij dan weten wat jij allemaal online besteld hebt. Problemen dan kun je kosteloos retourneren wat natuurlijk ook heel fijn is. Indien je toch nog niet helemaal zeker bent welk glijmiddel nu het beste voor jou zou zijn, stel gerust je vragen hier, bij De Paarse Keizerin kun je altijd deskundig advies verwachten.


Fluxury Team