wellness resorts

Het echte wellness-gevoel bij jou thuis

Als je er goed uit ziet, dan straal je helemaal. Dit komt niet alleen van binnenuit, maar ook van buiten! Het makkelijkste is om je huid, haar en gezicht zo goed mogelijk te verzorgen. Het is namelijk een heerlijk gevoel als je fris uit de douche stapt en je haren heerlijk ruiken en je lichaam gescrubd is en heerlijk zacht aanvoelt. Je voelt je helemaal zen en een stuk beter. Wil je meer weten over verzorging? Lees deze blog dan door want wij vertellen hier namelijk meer over!

Scrubs van BABOR

Een goed gevoel begint natuurlijk bij jezelf. Voor de verzorging van je huid, haar en gezicht raden wij BABOR webshop aan. De producten van BABOR kunnen je hier geweldig bij helpen. Kies voor bijvoorbeeld een gezichtsmasker of scrub. Als je niet bent getraind in het gebruik van gezichtsscrubs, kan het een goed idee zijn om een professional te vragen om je te helpen bij het aanbrengen van je favoriete producten. Vocht inbrengende maskers helpen de huid diep te reinigen en vullen vitaminen en mineralen aan die gedurende de dag verloren zijn gegaan. Bovendien helpen ze het evenwicht en het vochtgehalte van de huid te herstellen.

Reinigingsproducten van BABOR

Aan de hand van reinigingsproducten is het mogelijk om je gezicht elke avond en ochtend zo schoon mogelijk te houden. Op deze manier verwijder jij al de vuil en overtollig talg op je huid. Maar sommige reinigingsproducten verwijderen meer dan je wilt. Hierdoor kan de huidbarrière beschadigen, en dit wil je natuurlijk niet. De reinigers bij BABOR zijn milde reinigers die je huid laten stralen! De BABOR producten zijn gemaakt voor verschillende huidtypes zodat het mogelijk is met elke soort huid de verzorgingsproducten te gebruiken.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Quality WellnessResorts. Deze partij heeft een ruim assortiment aan BABOR gezichtsproducten. Je weet zeker dat je hier de perfecte producten voor je huid vindt! Heb je nog een vraag over een van de producten? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten. Ze helpen je namelijk graag verder!

Fluxury Team