superfoodies

Goede zorg komt van binnenuit

Zo puur als je geboren wordt, zo zuiver kan je ook voor je lichaam en geest blijven zorgen. Door producten tot je te nemen die geen schadelijke toevoegingen hebben, ondersteun jij het behoud van je lichaam en geest op een natuurlijke manier. Goede zorg voor jezelf is belangrijk om mentaal en fysiek in balans te zijn.

Innerlijke schoonheid tonen

De zorg voor je innerlijk is wel degelijk aan de buitenkant te zien. Dat je aan bepaalde schadelijke stoffen wordt blootgesteld, is niet te voorkomen. Wel kan je de gevolgen beperken door regelmatig een luminous beauty shake tot je te nemen. Op deze manier bied je weerstand aan de invloeden van buitenaf en bereik je een gezonde huid, haar en nagels. Je goed voelen straal je uit en dat blijft vast niet onopgemerkt door je naaste omgeving.

Weerstand verhogen

Wat je lichaam niet binnenkomt, kan ook niet voor problemen zorgen. Om die reden heeft de luminous beauty shake uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De veroudering van je huid wordt tegengegaan en zal jou laten stralen. De luminous beauty shake is geschikt voor veganisten en draagt bij aan de benodigde doses:

  • zink
  • vitamine C
  • magnesium

De luminous beauty shake zorgt er bovendien voor dat de collageen-productie toeneemt. Dit zorgt ervoor dat je huid van binnenuit versterkt wordt. Hiermee krijgt jouw afweer de ondersteuning die nodig is tegen schadelijke invloeden .

Biologisch is logisch

De luminous beauty shake versterkt je immuunsysteem vanuit de kern. Niet alleen je huid, haren en nagels hebben hier baat bij, ook je hormoonhuishouding. Je goed voelen heeft een ongekende uitwerking. Zo worden je gemoedstoestand, geheugen en je geest op een positieve manier beïnvloed. Doordat je natuurlijke energie wordt geactiveerd, functioneer je zo optimaal mogelijk. Dat heb je toch maar mooi op een biologische manier weten te bereiken.

Fluxury Team