gelnagels

Gelnagels kopen

Weet jij waar je op moet letten?

Regelmatig kom je ze tegen; van die vrouwen met lange en schitterend gelakte nagels. Om jaloers van te worden, vooral als je zelf een verwoed nagelbijter bent of het moet doen met broze nagels die om de haverklap breken. Ook jij kan je collega’s of vriendinnen - bij wijze van spreken - de ogen uitsteken met 10 gestileerde blikvangers? Daarvoor hoef je niet eens de gang te maken naar een nagelstudio, want online zijn betaalbare gelnagelsetjes te koop.


Online gelnagels kopen

Wie gaat zoeken op het internet komt veel webshops tegen waar je gellak kan kopen. De meest verstandige keuze is om te gaan voor een webshop die is gespecialiseerd in nagelproducten, zoals www.easynails.nl. Op dergelijke sites vind je niet alleen alle producten die je nodig hebt voor je eigen nagelstudio, afzonderlijke artikelen of gecombineerd in praktische setjes, ook worden op deze webshops vaak tips gegeven waar je als beginnend ‘nagelstylist’ echt wat aan hebt. Want vergis je niet, er komt nog wel wat kijken bij het zelf gelnagels zetten.Waaruit bestaat de basisset gelnagels?

Gelukkig kun je online al een gelnagel starterset kopen voor nog geen 50 euro. Een basisset bestaat naast een base-, bouw- en topcoating (de lak zelf dus), uit alle attributen die je nodig hebt om zelf gelnagels te zetten. Denk aan een UV-lamp om de gel uit te harden, een manicurestokje voor het terugduwen van de nagelriemen, een fijne en een grove vijl om nagels op te ruwen en in vorm te vijlen, tips die je aanbrengt op de nagel, lijm om de tips te bevestigen, een knipper om de tips op de juiste lengte te knippen, een primerpen en penseel om de gel aan te brengen, een nail cleaner voor het verwijderen van de resten en tot slot een polijstblok voor de afwerking.


Zelf gelnagels zetten

Gelnagels zetten is niet voor iedereen even gemakkelijk. Niet iedereen heeft zijn fijne motoriek onder controle. Maar je zult zien dat je de kunst van de gelnagels na een paar keer doen ook onder de knie hebt. Oefening baart kunst. Bij de meeste startersets zit een uitgebreide handleiding waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Als beelden jou meer zeggen dan woorden, schema’s of plaatjes, dan zijn er op YouTube tientallen tutorials te vinden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een meer persoonlijke aanpak: vraag een vriendin of familielid met ‘gelnagel-ervaring’ om je de eerste keer te assisteren. Het is niet alleen gezellig; zij weet waarschijnlijk uit eigen ervaring wat goed werkt en wat niet niet.


Steel de show met je eigen nagelkunstwerk

Als je al wat ervaring hebt opgedaan met het zelf zetten van gelnagels, wordt het pas echt leuk want dan kun je gaan experimenteren met nailart. Maak kunstwerkjes van je nagels door ze te versieren met behulp van sjablonen, steentjes, stickers of goudpoeder. Hoe creatief ben jij? Met gelnagels kun je alle kanten op. Je zult nog versteld staan van de vele mogelijkheden. Voor je het weet ben jij ook verslaaf aan gelnagels. Je bent gewaarschuwd.


Fluxury Team