boek lezen

Dé twee boeken die je deze zomer gelezen moet hebben!

De zomerperiode is weer aangebroken en dit betekent voor veel mensen weer het openslaan van een goed boek. Of dit nu op vakantie is, thuis in de tuin of gewoon tijdens een dagje weg het lezen van een boek brengt je weer even tot rust. De keuze is natuurlijk weer enorm deze zomer en het kiezen van een goed boek kan dan ook best wel lastig zijn. Of het nu een spannend, romantisch of ander boek wordt er is voldoende keuze. Ga je met je gezin op vakantie? Dan is het ook leuk om eens nieuwe kinderboeken te scoren. Het lezen van recensies kan je vaak al een goed beeld geven van een boek, maar wij hebben hier nog even de leukste boeken voor je op een rijtje gezet.


Meeslepend roman van Lucinda Riley

Hou je van Romans en ben je opzoek naar een nieuw, goed verhaal? Dan is De Zeven zussen – Schaduw zeker een aanrader.

Nadat haar vader is overleden hebben Star en haar zussen de opdracht gekregen om opzoek te gaan naar haar afkomst. De reis neemt haar mee naar London waar een hele nieuwe wereld voor haar opengaat. Ze maakt kennis met nieuwe idealen, tradities en ze creëert een nieuwe identiteit voor haarzelf. Na ze jarenlang in de schaduw van haar zusje heeft geleefd bloeit ze op in deze metropool en leert ze nieuwe mensen kennen en maakt ze een hoop avonturen mee. Het is echt een meeslepend verhaal waardoor je de tijd vergeet en je blijft lezen!


Spanning en een heerlijke mindfuck

The Girl on the Train welke inmiddels ook verfilmd is, is een meeslepende thriller over Rachel, een gescheiden vrouw die depressief is en elke dag forenst naar de stad New York. Tijdens een treinrit ziet ze iets verdachts en het blijkt dat een vrouw die daar woont vermist blijkt te zijn. Met hetgeen wat ze die bewuste treinrit gezien heeft stapt ze naar de politie en raakt ze betrokken in een reeks gebeurtenissen die gevolgen heeft voor haar en haar omgeving.

Ik zelf hou heel erg van boeken met een twist, dit boek raad ik dan ook zeker aan!


Fluxury Team