handtas rood

Dé tassentrends voor 2019

Bij iedere outfit wil je het liefst een bijpassende tas, dat is de droom van de meeste modebewuste vrouwen. Niets is zo leuk om een nieuwe tas te gaan scoren bij je favoriete winkel. Wij helpen je graag bij je keuze want het is niet eenvoudig om een keuze te maken tussen al die mooie modellen en merken. Daarom in deze blog een aantal tassentrends voor het komende jaar.


Kleurrijk en opvallend

Het jaar 2019 staat voor kleurrijk en opvallend. Overal zie je opvallende kleuren en logo´s voorbij komen met extra accenten of hangers aan de tas. Ook zie je veel stiksels terug komen en ook de kleur goud is weer terug van weggeweest.

Naast opvallende kleuren en patronen, zien we ook steeds vaker grotere damestassen voorbij komen. Dat is natuurlijk superhandig als je een dagje gaat winkelen, je kunt alles kwijt en hoeft nooit wat thuis te laten. Het kan wel even schakelen om van een klein schattig handtasje in eens naar een grote shopper te gaan, maar het is natuurlijk wel erg handig!


Heuptasjes

Ook de heuptasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Waar ze in de jaren ´80 en ´90 door iedereen werden gedragen, waren ze een poosje weg omdat ze toch niet echt als modieus werden beschouwd. Gelukkig zijn er nu wat mooiere modellen op de markt gebracht waarmee jij helemaal de show kunt stelen op een festival deze zomer.

Een groot voordeel heeft een heuptasje wel tegenover een crossbody tas of handtasje: je hebt allebei je handen vrij! Zo kun je lekker dansen zonder steeds op je tas te letten en kun je tegelijkertijd goed opletten of er geen vreemde in je spullen zit te snuffelen want de tas hangt gewoon rond je heupen aan de voorkant.

Er zijn verschillende varianten van de heuptasjes, zo is er voor ieder wat wils. Ga je voor de sportieve look of liever voor een classic of stoere look?

Tassen en koffers

Vroeger werd een koffer vaak gezien als handig middel om spullen en kleding in te vervoeren. Tegenwoordig is een koffer veel meer dan dat. Tassen en koffers zijn echte eyecatchers en is een verlengstuk van je stijl geworden.

Er zijn verschillende soorten koffers en vooral maten en gewichten. Zo heb je harde en zachte koffers en licht en zwaargewicht koffers. Zo is er voor iedere trip wel een juiste koffer te vinden. Ook wil je natuurlijk wel een beetje een mooie koffer, zodat jij de show kunt stelen op de luchthaven!

Fluxury Team