myomy

De stoere tassen van MYOMY

Mode en duurzaamheid: gaan die twee samen? Als het aan het Nederlandse fashion merk MYOMY ligt: zeker weten. Dit gave merk maakt al meer dan 10 jaar de mooiste rugzakken, clutches, shoppers en andere tassen. En allemaal fairtrade. Met zowel vooraanstaande als geheel nieuwe ontwerpers aan boord, blijft het merk innoveren. Zo heeft Hans Ubbink enkele jaren terug nog een prêt-à-porterlijn voor een specifieke collectie ontwikkeld.


Bij Fluxury schrijven we vaak over het uiterlijk. En om een stoer uiterlijk te creëren is er geen enkele soort tas zo geschikt als een tas van MYOMY. Eigentijds, eigenwijs, eigenzinnig: net even anders. Dit blogartikel is daarom toegewijd aan dit gave merk.


Cool zonder compromis

De tassen van MYOMY hebben weinig opsmuk nodig. Deze tassen zijn stevig, robuust en kunnen tegen een stootje. Het uiterlijk van de tas reflecteert dit dan ook. MYOMY tassen komen in de klassieke, wat meer sobere kleuren. Zoals donkerbruin, taupe, beige en zwart. Daardoor zijn deze tassen ideaal om mee te combineren. Het zijn per slot van rekening eenvoudige kleuren om een outfit omheen te creëren. Zo lang als de tas maar goed aansluit op de rest van je ensemble. Dan ben je goed bezig. Met een MYOMY tas is dat dus gelukkig niet zo moeilijk.


Veel verschillende soorten

MYOMY is een merk dat duurzaamheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. Het Nederlandse merk probeert de fairtrade en de mode industrie dichter bij elkaar te brengen. Als je het ons vraagt, lukt ze dat aardig. De combinatie van stoer design met duurzaamheid werkt. Hun debuut tas was de Paper Bag: de shopper tas met de kartelrand. De tas imiteert de klassieke bruine papieren tas. En diens simpelheid en gebruiksgemak. Het effect dat deze tas kan geven aan je outfit is erg gaaf. Nonchalant, maar toch met eenvoudige schoonheid. Wanneer je zelf wenst te kijken naar een goede tas van MYOMY, dan zijn er een paar opties. Namelijk rugzakken, shoppers, handtassen en clutches.

MYOMY sale, bestaat dat?

Natuurlijk! Wanneer je graag een van de vele prachtige tassen van MYOMY zelf wenst te shoppen, dan is het natuurlijk aan te raden om een sale te zoeken. Daar kun je soms echter lang op wachten. Maar wanneer je het niet erg vindt om met een tas van het vorige seizoen rond te lopen, dan heb je grote kans dat je een mooie aanbieding kunt pakken. Online kun je gelukkig alles vinden wat je nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een gave MYOMY tas – begin je zoektocht online!Fluxury Team