sneakers

De populairste schoenen van het moment

Schoenen zijn enorm trend onderhevig. Iets wat nu in de mode is, kan volgend jaar een echte no-go zijn. Een trendbewust bedrijf ben je daarom niet zomaar. Je moet écht alle schoenentrends in de gaten houden. Het schoenenbedrijf Sacha is hier een echt voorbeeld van! Ieder seizoen is haar schoenencollectie weer gevuld met de mooiste exemplaren die je bij iedere IT-girl en influencer voorbij ziet komen!


Sneakers voor dames

De ultieme schoenen voor dames. We hebben het natuurlijk over sneakers! Of je sneakers nu combineert met een jurkje, rokje of een jeans. Je ziet er altijd classy uit! De populairste sneakers van het moment zijn waarschijnlijk wel de dad sneakers. Deze gympen zijn te herkennen aan de chunky zolen en opvallende prints. Tegenwoordig vind je naast lage sneakers ook steeds vaker hoge sneakers terug in het assortiment van populaire schoenenwinkels als Sacha. Een nog grotere trend dan die van de dad sneakers is de animal trend. Bij Sacha maken ze vaak gebruik van animal prints zoals de zebra print, de panter print en de snake skin. Met deze opvallende printjes geef jij jouw basic outfit de juiste finishing touch! It’s all about making a statement.

GANT herenschoenen

Van casual tot classy! De schoenen collectie van het merk GANT is gevuld met schoenen die je tijdens ieder seizoen aankunt. Kies voor makkelijke instappers, stijlvolle veterschoenen, stoere sneakers of zomerse slippers. Bij Sacha vind je een ruim assortiment schoenen van het merk GANT met zowel damesschoenen als herenschoenen. It’s shopping time!

Fluxury Team