muziek luisteren

De opname studio voor jouw project!

Ben je van plan om je eigen muzikale ideeën eens goed te gaan uitwerken en professioneel op te laten nemen? Dan ben je bij muziekstudio Artichoque aan het goede adres! De opnamestudio beschikt onder andere over wereldklasse apparatuur en een ruime liveroom van maarliefst 60m2. Ook zijn ze bekend met allerlei genres waardoor ze je goed opweg kunnen helpen en je goed advies kunnen geven. Zo is er een groot netwerk aan sessiemuziekanten en een producer die diverse instrumenten speelt en schrijft.


Kom eens langs om de studio te bekijken.

De opnamestudio Artichoque is gevestigd in Oisterwijk, Noord-Brabant en is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ideaal dus om naar toe te reizen. Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat in de opnamestudio? Neem dan eens een kijkje op hun website of maak een vrijblijvende afspraak om langs te komen onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Je eigen muziek opnemen, wat heb je allemaal nodig?

Wanneer je je eigen muziek wilt opnemen wil je natuurlijk dat dit zo professioneel mogelijk gaat klinken. Je kunt zelf opname apparatuur aanschaffen, maar dit is vrij prijzig. Het huren van een opname studio is daarom een beter plan. Daar hebben ze namelijk verstand van allerlei zaken waar je zelf misschien nog niet aan gedacht hebt. Zo is er apparatuur van hoge kwaliteit aanwezig en hebben ze vaak de mogelijkheid om speciale apparatuur aan te vragen, mocht je dit willen gebruiken. Ook is er veel aandacht besteed aan de akoestiek in de opnameruimte. En natuurlijk niet te vergeten alle tips en adviezen die ze je kunnen geven tijdens en na het maken van de opnames. Zo weet je zeker dat jouw track niet teleur gaat stellen! Je eigen muziek is pas echt leuk als je er jarenlang tevreden naar terug kunt luisteren.


Fluxury Team