Fashion

De leukste damestassen voor de Decembermaand

De leukste maand van het jaar staat weer voor de deur: December. De maand van feestjes, recepties en borrels. De maand waarop je je op je aller feestelijkst mag aankleden gecombineerd met een subtiel of aanwezig glittertje. Zwarte jurkjes, glinsterende accenten, hoge hakken of sexy enkellaarsjes. Je bent er helemaal klaar voor. Maar is je tasje dat ook?


Chique tasjes

Een mooie, feestelijke, elegante of chique look wil je niet verpesten door een grote shopper mee te nemen naar een kerstborrel of -diner. Nee, dan heb je een schattig, chic en elegant klein tasje nodig. Deze mag best opvallen door zijn unieke ontwerp, prachtige zwarte leer en glinsterende accenten. Perfect voor jouw feestlook zijn kleine clutches, handtasjes en schoudertasjes met een dun, elegant schouderbandje. Dit mag een riempje zijn, maar ook een verfijnde ketting. De beste tasjes voor de Decembermaand zijn klein en fijn. Voor een feestje heb je immers weinig nodig. Kies altijd voor een luxe materiaal, zoals leer of suède, want dat maakt je outfit echt helemaal af.

Trend: kleine tasjes

Kleine tasjes zijn het helemaal deze winter. Ook grappige ontwerpen horen hierbij. Ga je voor een klein, grappig tasje? Kies dan voor een klein schoudertasje dat past bij de Decembermaand. Denk hierbij aan een kerstengel, kerstboompje of een rond tasje dat lijkt op een kerstbal. Winterse taferelen worden ook al gespot in de kleine tasjes, zoals sneeuwvlokjes en sneeuwpopjes. Een sneeuwvloktasje kan heel chic zijn bij je feestelijke outfit.

Shoppers voor de kerstinkopen

Natuurlijk zijn mooie luxe leren shoppers ook heel handig in de Decembermaand. Deze damestassen zijn namelijk ideaal om met je mee te nemen als je cadeautjes gaat shoppen. Want December staat in het teken van cadeautjes – ook voor jezelf. Grote shoppers van luxe leer zijn stevig en duurzaam. Dankzij vaak houten handvatten of grote leren lussen zijn deze damestassen heel fijn om met je mee te dragen. Zelfs als ze straks helemaal uitpuilen met leuke cadeautjes.

Fashion

Voor onder de boom

Ben je erg lief geweest dit jaar? Dan verdien je een mooi cadeau in de zak van Sinterklaas of onder de glinsterende Kerstboom. Zet dan eens luxe damestassen op je verlanglijstje. Een mooie handtas in kersenrood bijvoorbeeld of een schoudertas in sneeuwwit zijn perfecte cadeautjes voor de Decembermaand. Kleuren die passen bij de winter zijn natuurlijk wit, rood, groen en zwart. Ook een prachtig chocoladebruin is helemaal hip voor December – en de wintermaanden die erna komen natuurlijk.

Fluxury Team