wellness

Een dagje wellness met een vriendin

Is het vaak een hele klus om een afspraak te plannen met een vriendin? Hebben jullie allebei een vol en druk leven? Plan dan een dagje wellness met een vriendin. Zo kun je heerlijk bijpraten, genieten van een heerlijke lunch en fijne behandelingen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een dagje wellness zonder behandelingen. Er is in de meeste wellness centra immers genoeg te doen. Denk aan het bezoeken van een veelvoud aan verschillende sauna's, het zwembad of bubbelbad en heerlijk relaxen in een zonnetuin bij mooi weer. Een dagje wellness met een vriendin hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Maak gebruik van goede deals en korting op een dag wellness en ontspan optimaal.


De voordelen van een dagje wellness met een vriendin

Een dagje wellness is niet alleen goed voor jouw ontspanning, maar ook voor je lichaam en geest. Een heerlijke sessie in de sauna heeft een effect op jouw hartslag en metabolisme. Hierdoor reageert jouw lichaam op een natuurlijke manier door middel van het vertragen van de ademhaling. Het hart werkt harder om de temperatuur van het lichaam te reguleren. Je raakt afvalstoffen en vocht kwijt in de sauna. Het is dus belangrijk om tijdens een dagje wellness regelmatig water te drinken. Zijn jullie allebei toe aan een dag zonder stress? Dan biedt een dag wellness de perfecte gelegenheid om volledig te ontspannen. Wil je graag weten welke sauna voor jouw perfect is? Kijk dan hier en vind jouw ideale dag wellness met een vriendin!

Verschillende locaties voor een dagje wellness

In Gelderland, op een centraal gelegen locatie in het land, vind je Thermen Bussloo. Hier kun je tegen een vast bedrag de hele dag genieten van een groot saunaplein, een zwembad met een openlucht en indoor gedeelte en bubbelbaden of een geluidsbad. Uiteraard is er een goed restaurant waar je terecht kunt voor een gezonde lunch of een drankje. Wil je behandelingen inplannen? Bekijk dan de arrangementen. Maak gebruik van kortingen op de entreeprijs voor een extra voordelig dagje wellness met een vriendin..


Elysium in Bleiswijk is een mooi vormgegeven wellness center. Hier kun je genieten van dagelijkse opgietingen in de vele sauna's, maar ook heerlijk ontspannen in een echte lagune met een waterval. Het center is ruim opgezet en groot genoeg om een hele dag in te verblijven. Ook hier kun je terecht voor een bezoek aan het restaurant en het inboeken van behandelingen is uiteraard mogelijk.

Fluxury Team