Liefde

Casual dating? Dit is hoe een casuele datingsite werkt

Naast sites voor serieuze relaties, zijn er tegenwoordig ook een tal van datingwebsites die gericht zijn op casual dating. Wat dat precies is? In het algemeen kun je dit zien als intieme contacten, kortstondige relaties of een leuke, spannende avond. Maar waar kun je deze contacten vinden? Voor dit soort contacten zijn er datingsites die zich specifiek daarop richten: het samenbrengen van singles en niet-singles voor casual dates..


Een van de bekendste datingsites in deze categorie is C-date. Deze website, die ook beschikbaar is als app, garandeert een anonieme en betrouwbare date. En eerlijk is eerlijk, C-date is de beste keus voor informele dating. Je kunt anoniem met elkaar communiceren en discreet foto’s uitwisselen met elkaar. Vraag je je af hoe zoiets werkt? Lees snel verder.


Voor wie is C-date bedoeld?

C-date is een casual datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een ongedwongen relatie. C-date biedt een duidelijk te onderscheiden dienst aan in vergelijk met andere platforms. De site is geschikt voor mannen, vrouwen en stellen die niets willen missen op het gebied van ongebonden relaties. Het is een ontmoetingsplek voor personen die graag hun erotische fantasieën willen uitleven.


Vrijwel iedereen die lid is van C-date is ook op zoek naar een erotisch contact. Je kunt op je profiel wel aangeven naar wat voor contact je op zoek bent. Is dit bijvoorbeeld een leuke flirt, afspraakjes voor de webcam, een avontuurtje, een gemeenschappelijke fantasie vervullen of een afspraakje met een partner erbij. Er zijn tal van mogelijkheden, waardoor je met vrijwel al je fantasieën terecht kunt bij C-date.


Een profiel aanmaken

Het inschrijfproces bij C-date is heel erg gemakkelijk. Je vult in wat je geslacht is, naar wie je op zoek bent en vult een aantal andere velden in zoals je geboortedatum, provincie en burgerlijke staat. Daarna dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden waarna je snel geregistreerd bent met een gratis lidmaatschap. Hierna kun je aan de slag met daten, maar het is wel verstandig om eerst je profiel verder aan te vullen.


De mogelijkheden van een betaald abonnement

Als je denkt dat C-date de datingsite voor jou is en je ook contact wil leggen met andere matches, dan zul je Premium Lid moeten worden. Met een betaald abonnement kun je berichtjes sturen, profielen bekijken en krijg je ook een overzicht van je berichten en de bezoekers van je profielpagina. Je kunt altijd zelf kiezen of je je foto’s aan iemand wilt vrijgeven, waardoor het mogelijk is anoniem te daten. Dit is een voordeel van C-date en zorgt voor een spannende ervaring.


De website en handige mobiele app

Op dit moment is er een handige C-date app beschikbaar, maar alleen op Android apparaten. Op iOS apparaten kun je C-date ook gebruiken, maar dan via de browser. Je kunt dus op je laptop gebruik maken van de website, maar deze site is ook gemakkelijk te gebruiken op je telefoon. Alles wordt namelijk goed geschaald, dus kun je C-date ook gewoon op je mobiele telefoon of je tablet gebruiken.


C-date is dus een datingwebsite die speciaal gericht is op casual dating. Ben je op zoek naar een intiem contact, het vervullen van een erotische fantasie of een andere spannende avond? Dan ben je bij deze datingsite zeker aan het juiste adres. Je kunt hier anoniem en discreet daten en er wordt op een veilige manier met je gegevens omgegaan. De website is gemakkelijk in gebruik, je kunt je matches snel bekijken en contact leggen, waardoor je binnen de kortste keren een leuke, spannende avond hebt.


Fluxury Team