elvis

Carnavalskleding, het hele jaar door

Wie kent het niet, kleding in de meeste gekke kleuren, soorten en maten. Die kleding die je aandoet tijdens het grootste verkleedpartijtje per jaar, Carnaval! We hebben het natuurlijk over carnavalskleding. Gekke dierenpakken, verschillende beroepen, sprookjes, superhelden en ga zo maar, in carnavalskleding vind je bijna alles wat je maar kan bedenken! Ben je niet zo’n fan van Carnaval, omdat je dat eigenlijk te druk vind, maar vind je het wel leuk om jezelf te verklede? Niet getreurd, want er zijn zoveel momenten dat je rond kan paraderen in een mooie carnavalsoutfit!


Themafeest bij jou in huis

Ben je binnenkort jarig en wil je het een keer anders dan anders vieren? Wat dacht je van een themafeest speciaal op jouw verjaardag? Ben je bijvoorbeeld stiekem wel een beetje een Disney-fan? Dan is het leuk om van jouw verjaardag een Disney party te maken! Laat iedereen zich verkleden als een Disney-figuur. Je kan denken aan een piratenpak, prinsessenjurk of ga je misschien wel verkleedt als zeemermin? Met carnavalskleding is er van alles mogelijk! Verzin een leuk thema en maak een bijpassende uitnodiging om al jouw vrienden en familie alvast in de stemming te laten komen.

Het Oktoberfest

Een heel bekend feest in het najaar is toch zeker wel het Oktoberfest. Het feest waarbij het bier rijkelijk vloeit, er curryworsten gegeten worden en de traditionele outfits uit de kast worden gehaald. We hebben het over de dirndl voor vrouwen en de lederhosen voor mannen. Deze outfits zijn natuurlijk eigenlijk gemaakt voor het traditionele feest zelf, maar met een ander leuk themafeest kun je ook zeker de lederhosen aan doen om de show mee te stelen. Vergeet natuurlijk niet om ook een mooi hoedje erbij te kopen, dat maakt jouw outfit compleet!

Carnavalskleding hoef je dus niet perse met carnaval aan, maar deze outfits kan je dus ook bij elk ander geschikt feestje dragen. Bewaar jouw eenmaal aangeschafte carnavalsoutfit dus goed, want je weet maar nooit wanneer je hem weer kan gebruiken!

Fluxury Team