vriendenshoot

Bekroon jullie vriendschap met een vriendinnen fotoshoot

Vriendinnen zijn heel belangrijk in je leven. Dat begint al met je eerste vriendin waarmee je in de zandbak speelt. Ook als je een partner hebt, zijn vriendinnen belangrijk. Met je vriendinnen onderneem je andere activiteiten dan met je partner. Juist als je relatie even wat minder gaat, kan je altijd bij je vriendinnen terecht. Als je relatie zelfs uitgaat, blijft de vriendschap met vriendinnen wel bestaan en zijn zij er om je op te vangen. Vriendinnen staan altijd voor je klaar en zullen je blijven steunen. Ook is het soms makkelijker om kritiek te krijgen van je vriendinnen dan van je partner. Eerlijk advies willen we niet altijd horen, maar kan onze beslissingen wel positief beïnvloeden. Vriendinnen kennen je vaak beter dan je eigen partner en daarom is hun advies waardevol. Met vriendinnen om je heen voel je je gelukkiger. Ook als je in een fijne relatie zit. We benadrukken vaak dat mannen en vrouwen gelijk zijn, maar vrouwen kunnen toch net wat meer inleven dan mannen en dat is fijn als je even je verhaal kwijt wilt. Wees zuinig op elkaar en bekroon daarom jullie vriendschap met een vriendinnen fotoshoot.


Waarom een vriendinnen fotoshoot?

Een fotoshoot met vriendinnen is een mooie herinnering voor later waar jullie met een fijn gevoel aan terug denken. Samen herinneringen maken is waardevol voor de toekomst. Vriendschappen kennen net als alle relaties pieken en dalen. In de drukte van alledag gaat er soms veel tijd overheen voordat je elkaar weer spreekt of ziet. Dit terwijl vriendschappen heel waardevol zijn en één van de mooiste dingen zijn die je kunt hebben. Plan een fotoshoot met je beste vriendinnen en vier jullie vriendschap. Het is een mooi moment om elkaar weer te zien en een leuke activiteit om te doen. Doe deze activiteit tijdens een vrijgezellendag of geef het als verjaardagscadeau. Het resultaat van zo’n vriendinnen fotoshoot is een hele serie foto’s voor een blijvende herinnering aan jullie vriendschap.


Hoe gaat een fotoshoot?

Het is leuk als jullie zelf ideeën hebben voor de fotoshoot, maar dat hoeft niet. Van tevoren kan je een moodboard maken met foto’s die jullie inspireren. De fotograaf heeft daarnaast ook meer dan genoeg ideeën. Tijdens de fotosessie geeft de fotograaf duidelijke instructies. Ook krijgen jullie tips over de houdingen die jullie aan moeten nemen en waar je op moet letten. De fotograaf zorgt voor de juiste sfeer, zodat jullie naturel overkomen op de foto. Het is mogelijk om tijdens de shoot van kleding te wisselen om zo meer variatie in foto’s te krijgen. Met behulp van een visagist en een haarstylist komen jullie perfect op de foto. Na afloop zien jullie de foto’s op een groot scherm in zwart/wit en in kleur. Zo kiezen jullie eenvoudig de foto’s die jullie het mooiste vinden. De foto’s worden digitaal nabewerkt. Zo worden oneffenheden verzacht en kleuren en contrast gecorrigeerd als dat nodig is. Extra nabewerking is altijd mogelijk. Het bekronen van jullie vriendschap met een vriendinnen fotoshoot is heel waardevol en een blijvende herinnering!


Fluxury Team