Diner met vrienden

Aan tafel met HelloFresh en andere foodboxen

Wat is het nut van een maaltijdbox hoor ik veel mensen zeggen. Vaak pas, tot ze dit zelf ervaren hebben, daarna hoor ik alleen nog maar positieve verhalen. Gelukkig hebben al veel Nederlanders de foodboxen van onder andere HelloFresh omarmd en zijn de premium kookboxen zoals ik ze zelf graag zie een graag geziene verschijning in veel keukens.


Aan tafel met HelloFresh

Toch is er nog een groep mensen die nog twijfelt, of het niet zo ziet zitten om een foodbox te bestellen. Juist voor deze groep is dit blog, laten we eens kijken hoe het avondeten met HelloFresh er ongeveer uit ziet. Laten we het gewoon eens anders doen, en aan tafel met HelloFresh gaan.


Bestellen & bezorging

Het is echt zo simpel als 1,2,3. Via de website van HelloFresh bestel je jouw box naar keuze. Daarbij kun je alles precies zo instellen zoals jij dit wilt. het aantal personen, het aantal gerechten en vervolgens kun je zelf ook nog uit een x aantal gerechten kiezen die elke week weer nieuw zijn en door het HelloFresh foodteam worden bedacht. Meer en zeer uitgebreide informatie over de maaltijdboxen van HelloFresh kun je op deze website vinden: https://maaltijdbox-vergelijken.nl/hellofresh


Nadat je de recepten en je box heb geselecteerd is het tijd om af te rekenen en een bezorgdatum te selecteren. Tip! Laat de box bezorgen wanneer het jou het beste uitkomt. Dit is namelijk waar het bij een foodbox omdraait, om het dagelijks leven voor jou een stuk makkelijker te maken. Nu nog even betalen via de aangeboden betaalopties. En het wachten is begonnen!


Vanaf hier wordt jouw bestelling bij de eerst volgende verzending meegenomen. En gaat HelloFresh voor jou aan de slag met het inkopen van verse producten om deze vervolgens zo vers mogelijk bij je thuis te bezorgen.


Koken

Wanneer je met de hulp van van een koerier de premium kookbox in ontvangst heb genomen, kan de pret pas echt beginnen! Je mag nu zelf bepalen wanneer en op welke dagen je de gerechten gaat bereiden. Hou wel rekening met de houdbaarheid van de producten. Zo is vis minder lang houdbaar als vlees en groenten.


De gerechten zijn verdeeld per zak en kun je ze zo in en uit de koelkast halen. In de zak zitten alle ingrediënten voor het geselecteerd gerecht. Inclusief een stappenplan waarmee je aan de hand van duidelijke teksten en foto’s het gerecht zelf kunt maken. Omdat de ingrediënten al in de juiste hoeveelheden zijn meegeleverd hoef je ook niet meer af te wegen. Wat veel tijd bespaard. Ook zijn sommige producten zoals vlees ook vaak al gesneden en of gemarineerd waardoor je nog meer tijd bespaard. Echter is dit geheel afhankelijk van het soort gerecht.


Aan tafel

Wanneer het gerecht is bereid en je klaar bent met koken. Kunnen we aan tafel! Nu zijn en gaan er zonder dat je het weet vele dingen gebeuren. Je hebt ontzettend veel tijd bespaard met eten bedenken, boodschappen doen, en koken. Je hebt waarschijnlijk tijdens het koken nieuwe dingen geleerd. Je eet verse producten en gezonde gerechten volgens de schijf van 5. Het allerbelangrijkste is toch misschien wel de tijd die je daardoor overhoudt om met je gezin van een heerlijke maaltijd te genieten.


Wat zijn jouw ervaringen met HelloFresh of een andere foodbox?


Fluxury Team