slaapkamer

De interieur must-haves voor dit najaar

Nu de dagen weer korter worden en de avonden langer is het zeker: het najaar staat weer voor de deur. Haal die geurkaarsjes, dekentjes en grote mokken maar weer tevoorschijn. Het is tijd om het weer gezellig te maken in huis! Met het najaar voor de deur, zul je ook weer meer tijd binnen doorbrengen. Dat betekent dat het een goed moment is om je interieur eens een flinke update te geven. Benieuwd naar de meubels en accessoires die echt niet mogen ontbreken in jouw interieur? In deze blogs geven wij je tips!


Zacht aan de voetjes: tapijten

Zodra je in de winter uit bed stapt en je voeten de koude vloer raken, krijg je spontaan weer zin om onder de dekens te duiken. Steeds vaker kiezen mensen er daarom voor om een mooi groot tapijt onder hun bed te leggen zodat ze ‘s morgens nooit meer worden opgeschrikt door een ijskoude vloer. Op het gebied van tapijten is het patchwork vloerkleed dit najaar helemaal hot! Door de losse vlakken die samen toch een geheel vormen, geef je jouw kamer iets speels. Kies een tapijt in kleuren die passen binnen jouw interieur om een harmonieus geheel te creëren. Met een tapijt maak je jouw woning niet alleen extra comfortabel maar ook nog eens heel stylish!

Urban jungle

Hipper dan ooit tevoren: planten! Groen, groener groenst lijkt het motto. Deze zomer gingen we al massaal naar het tuincentrum om mooie planten in te slaan en die trend zet ook dit najaar door. Van mooie, grote kamerplanten tot lieflijke cacti of kleine vetplantjes: alles kan, als het maar groen is! Voor het echte urban jungle gevoel kun je jouw interieur ook inrichten met groene details die een mooie aanvulling vormen op je planten.

Rond

Steeds vaker zien we ronde vormen terugkomen in het interieur. Spiegels, tafels, nachtkastjes; rechthoekige exemplaren worden dit najaar ingewisseld voor ronde vormen. Met ronde meubels krijgt je interieur een wat softere look. Omdat veel ruimten een vierkante of rechthoekige vorm hebben, creëer je met ronde accessoires een mooi, zacht contrast.

Fluxury Team