shoppen

5 niet te missen luxe trends voor dit voorjaar

Ieder jaar opnieuw is het afwachten wat de trends van het nieuwe jaar gaan zijn. Sommige dingen zijn ineens helemaal hip, terwijl andere niet meer door de beugel kunnen. Met onderstaande vijf trends weet jij precies wat je moet verwachten voor aankomend voorjaar.


1. Bloemetjes doen het altijd goed

Eigenlijk heeft dit geen uitleg nodig, maar toch: bloemetjes doen het altijd goed. Ook aankomend voorjaar zijn bloemetjes weer een trend. Je ziet ze overal terugkomen in de kleding; op blouses, jurkjes, rokjes en zelfs op sokken. Bloemetjes op kleding zorgen natuurlijk voor een zomerse uitstraling, en dat is dan ook precies wat designers willen bereiken met hun kleding voor de lente. Naast dat bloemen dus terugkomen in kleding, zie je het ook op andere luxeartikelen veel verschijnen. Veel tassen zijn bijvoorbeeld met bloemenprint, maar ook bijvoorbeeld agenda’s, kussens en zelfs laptops zijn overladen met bloemen. Kortom: bloemetjes doen het altijd goed.


2. Wijde broeken

Wijde broeken schijnen dé trend te worden van voorjaar . Zo hebben bijvoorbeeld ‘Oscar de la Renta’ en ‘Solace London’ wijde broeken overtuigend opgenomen in hun assortiment. Volgens top-inkopers zijn de skinny jeans nu echt verleden tijd. We kenden natuurlijk wel al de zogenaamde ‘flaired jeans’. Dit zijn strakke broeken met wijde pijpen. In voorjaar zullen we ook deze broeken weer terug zien komen, maar nu dus ook broeken die overal wijd zitten. De meningen zijn hierover wat verdeeld, maar zo heeft ieder z’n ding. Wel is het draagcomfort van deze wijde broeken hoger dan bij de skinny jeans. Alleen dit gegeven al zal sommige mensen overhalen de wijde broeken te proberen.

3. Lange rokken en jurken

Ook lange rokken en jurken zullen we dit voorjaar weer veel terug zien komen. Deze kledij doet je gelijk denken aan het strand en daarmee aan de zomer. Tijdens deze maanden met volop regen verlangen we met z’n allen terug naar de zomer. Kleding die je doet denken aan deze heerlijke warme dagen, maakt dat we ons gelijk een stuk beter voelen. Lange rokken en jurken zijn van dit soort kleding. Vrouwen die dit dragen worden gezien als modebewust en verzorgd, en bovendien is het comfortabel om te dragen. Hierboven spraken we al over bloemetjes, je zal dit voorjaar dan ook veel lange rokken en jurken zien met bloemetjesprint. Tevens zijn er ook vele andere designs te vinden.

mode

4. Houten zonnebrillen

Houten zonnebrillen zijn misschien wel de nieuwste trend, en de verwachting is dan ook dat dit aankomend voorjaar helemaal hip gaat worden. Een passende zonnebril maakt de outfit sowieso helemaal compleet, maar eentje van hout geeft misschien wel net dat extra beetje touch. Net als bij de bekende plastic zonnebrillen, zijn de houten versies ook verkrijgbaar in alle soorten en maten. Je hebt vierkante modellen, maar ook de klassieke Harry Potter bril is er van hout. Ook is er meer dan genoeg keus in materiaal, zo kun je kiezen voor een acetate, stenen of bamboe bril. Geen enkele bril van hout is hetzelfde. Dit komt doordat je de houtnerven kunt zien, hierdoor zijn alle brillen verschillend. Jouw bril is hierdoor echt uniek. Mocht je van plan zijn een houten zonnebril te kopen, zorg er dan voor dat de glazen gepolariseerd zijn en de bril voorzien is van een UV-400 label. Dit beschermt jouw ogen en op deze manier kun je veilig de zon tegemoet zien. Mocht je interesse hebben in een houten zonnebril, neem dan eens een kijkje op Woodiful.com.


5. Details maken de outfit

Het is waar, details maken echt je outfit. Je kan een nog zo leuk shirt hebben aangetrokken, maar als je verder niks toevoegt blijf je toch een beetje een saaie muts. Details maken je net even iets verzorgder, het laat zien dat je moeite in jezelf hebt gestoken. Een mooie ketting, een opvallend horloge, of bijpassende sokken; het zijn allemaal dingen die laten zien dat je om jezelf geeft. Details zijn dan ook zeker niet nieuw, en echt een trend kun je het ook niet noemen. Tijdloos, dat is wat details zijn. Ze zijn onmisbaar voor een complete outfit en daarom konden ze ook niet missen in dit lijstje. Wanneer je een zomerse outfit hebt aangetrokken, kan een zonnebril dan ook niet ontbreken. Zorg er dus altijd voor dat je outfit bij elkaar past en dat je mooie sieraden en bijpassende accessoires bijhebt. Tsja, een goede outfit zit hem nou eenmaal in de details.


Fluxury Team