hotel

5 keer origineel overnachten in Nederland

Ons kleine landje kent veel hotels. Vooral in veel ketens ben je vaak niet meer dan een nummertje. Het persoonlijke tintje aan de hotel overnachting gaat veelal verloren. Gelukkig is dat niet altijd het geval en kent Nederland ook hele bijzondere hotels en locaties waar je kunt overnachten waar er wel veel aandacht wordt besteed aan het individu. Bijzondere locaties waar jij je zelf ook bijzonder zult voelen. Wij hebben 5 originele locaties voor jou opgezocht zodat jij bij het boeken van je volgende weekendje weg ook een keer iets nieuws kunt proberen.


1. Hotel Goud en Zilver

In een landelijke woonstijl passen eerlijke, natuurlijke materialen die een knus en gezellig effect geven. Je ziet dus ook veel materialen als hout, rotan en riet. Wil je dit net wat meer pit geven, kies dan voor een robuuste houten industriële eettafel met stalen onderstel. Hout voor deze woonstijl mag een lekker ruig, doorleefd uiterlijk hebben. Maak het af met wat accessoires waar je het hout en staal in terug laat komen, denk bijvoorbeeld aan houten bijzettafeltjes, stoere industriële krukken of wat dacht je van een stoere steigerhouten kapstok. Zo krijgt je landelijke inrichting een stoere, tijdloze en robuuste update. Om het landelijke effect te behouden is het een leuk idee om het geheel af te maken met wat mooie kamerplanten. De combinatie van groen met deze stijl meubels wekt perfect.Warmte in een design interieur

Hotel Goud en Zilver in Gorinchem is een bijzonder hotel. Het hotel biedt 16 unieke suites aan die allemaal hun eigen bijzondere stijl hebben. Wat centraal staat in alle suites is dat het zo is ingericht dat de suite voelt als je 'home away from home'. Het hotel werkt nauw samen met ontbijtbar La Kantina en het zal je direct opvallen dat er een fijne familie sfeer heerst. Het hotel wordt gerund door eigenaar Bert Roubos en de ontbijtbar wordt gerund door zijn zus. Een fijne locatie waar ook jij direct zult opgenomen worden in dit fijne familiegevoel.


2. Hotel Vrouwe Van Stavoren

Hou jij van het drinken van wijn? Wil jij ook graag zien waar het gemaakt wordt en waar je zelfs kunt slapen in een wijnvat? Bezoek dan het bijzondere hotel Vrouwe van Stavoren. In de extra grote wijnvaten, ter grote van 23.000 liter, zijn luxe kamers gebouwd waardoor ook jij nu kunt overnachten in een echt wijnvat. Door de ruime indeling van de vaten zul jij heerlijk kunnen genieten van allerlei faciliteiten. Van TV kijken op bed tot het nemen van een warm bad, natuurlijk met een heerlijk wijntje er bij!


3. Vuurtoren Harlingen

Slapen in een vuurtoren klinkt als iets uit een sprookjesbos. Maar ook dit is mogelijk in Nederland. Er zijn enkele vuurtorens waar je kunt slapen maar degene die er toch wel boven uitspringt is de vuurtoren in Harlingen. Vanuit de vuurtoren zul je genieten van een prachtige zonsondergang en volledig tot rust kunnen komen.


4. Slapen in een boomhut

Nederland kent veel leuke boomhutten waar je kunt slapen. Deze zijn vaak in de meest prachtige natuurlijke omgevingen zodat jij je echt even volledig één met de natuur kunt voelen en volledig tot rust kunt komen. Via de website van treego.nl kun je veel opties bekijken. De meest populaire zijn de boomhutten Koeksebelt en de authentieke Torentjeshoek. Ontsnap de drukte uit de stad en verblijf een weekend in een boomhut.


5. Slapen in een Amerikaanse Airstream

Heb jij altijd als eens een roadtrip door Amerika willen maken en in een echte Amerikaanse Airstream willen slapen? Dan hebben wij een leuk alternatief voor jou gevonden dat dichterbij huis is en budgetvriendelijker is. In Texel kun je namelijk op het terrein van Camp Silver slapen in een busje dat omgetoverd is tot mini hotel. Je krijgt het ware roadtrip gevoel en zult aan niks te kort komen. Van vloerverwarming tot airco en een fijn bed. En dit allemaal terwijl je een prachtig uitzicht hebt.


Fluxury Team