handtas rood

5 handige tips voor hairextensions

Heb jij hairextensions? Dan wil je natuurlijk dat deze er zo mooi mogelijk uitzien en dat je er lang plezier van kunt hebben. Hairextensions hebben, net als je eigen haar, verzorging nodig om er mooi uit te blijven zien. Bovendien zijn er een aantal handige tips die je kunt toepassen voor het bevestigen van extensions in je haar. Zo zien ze er het mooiste en het meest natuurlijk uit. In deze blog geven we je een paar van deze tips. Zo zul je ontzettend veel plezier hebben van jouw extensions!


Hairextensions voor verlenging

Natuurlijk kun je extensions gebruiken om je haar te verdikken en om je haar te verlengen. Gebruik jij extensions om je haar te verlengen? Dan kun je het beste beginnen bij een laag punt op je haarlijn. Voor versteviging toupeer je je haar eerst een beetje. Vervolgens maak je een horizontale scheiding aan de onderkant van je hoofd met een puntkam. De bovenkant van je haar zet je vast met een speld, zodat je hier geen last van hebt. Open alle clips van de baan die je in je haar gaat bevestigen en plaats hem net onder je gemaakte scheiding. Druk de clips zachtjes dicht en herhaal dit proces. Voor clip in extensions en andere extensions van goede kwaliteit kun je terecht bij Hairextensions Voordeel.

Hairextensions wassen

Net als je eigen haar, moeten ook je extensions worden gewassen. Dit hoeft niet zo vaak als je eigen haar, maar het is wel belangrijk. Laat lauwwarm water over de haren stromen en masseer er vervolgens een milde shampoo in. Spoel dit er weer uit en breng een verzorgende conditioner of een haarmasker aan. Laat dit goed intrekken, zodat de haren lekker zacht en gevoed blijven. Na het uitspoelen kunnen je extensions weer drogen en daarna kun je ze gewoon weer in model brengen!

Je eigen haarkleur

Voor een mooi effect is het heel belangrijk dat je hairextensions goed blenden met je eigen haarkleur. Zo voorkom je dat het er nep uitziet. Kies dus voor de juiste haarkleur, of laat je extensions gewoon verven bij de kapper.

In model knippen

En ben je toch bij de kapper? Laat je extensions dan meteen in model knippen. Ook hierdoor zorg je ervoor dat de extensions er niet nep uitzien. Een goede kapper kan ervoor zorgen dat de haren lekker soepel bewegen en dat ze passen bij jouw kapsel en bij je gezichtsvorm.

Hairextensions stylen

Hebben jouw hairextensions een natuurlijke slag die je er graag uit wil halen? Extensions van echt human hair kun je bijvoorbeeld gewoon steil maken met een steiltang. Hang je extensions hiervoor aan een kleerhanger en maak ze steil. Ook kun je ervoor kiezen om extensions gewoon tegelijkertijd met je eigen haar te stylen.

Fluxury Team