Huis

Drie tips bij het inrichten van je nieuwe huis

Eindelijk, je nieuwe huis is klaar en je kunt eindelijk gaan beginnen met het inrichten! Een leuke, maar ook lastige klus, want het inrichten van huis is geen makkelijke opgave. Er is ontzettend veel keuze in meubels, accessoires en andere zaken, en aan jou de mooie taak om er iets moois van te maken. Om je een beetje op weg te helpen zetten wij drie tips voor je op een rij, die je hopelijk kunnen helpen bij het inrichten van jouw nieuwe droomhuis.


Werk met een plan

Misschien wel de belangrijkste tip van allemaal, werk met een plan. Bedenk vooraf goed wat je wil, hoeveel je te besteden hebt, en wat je echt belangrijk vindt op het gebied van inrichting. Als je in verschillende winkels zomaar wat dingen gaat kopen die je mooi vindt, zul je achteraf merken dat het waarschijnlijk allemaal niet zo goed bij elkaar past. Een plan zorgt ervoor dat je het grote geheel niet uit het oog verliest.


Stem spullen op elkaar af

Je kunt een bepaalde bank erg mooi vinden, en een specifieke tafel ook, maar het is niet altijd zo dat ze een mooie combinatie vormen wanneer je ze bij elkaar zet. Het is aan te raden om een bepaalde stijl aan te houden bij de inrichting van je woning. Er zijn verschillende stijlen die je kunt toepassen, zoals landelijk, kleurrijk of strak. Het combineren van verschillende stijlen zorgt vaak voor een rommelig resultaat.


Stem je interieur af op je vloer

De vloer is een hele prominente factor in je huis. Zo heeft een moderne tegelvloer een hele andere uitstraling dan bijvoorbeeld een strakke gietvloer. Er zijn dan ook bepaalde meubels en accessoires die beter bij de ene vloersoort passen, dan bij de andere vloersoort. Als je een combinatie weet te maken waarbij de meubels qua kleur en stijl een mooie aanvulling zijn op de vloer, dan heb je een geweldig resultaat. Indien gewenst kun je je hierbij laten inspireren en adviseren door een specialist op het gebied van woninginrichting.Fluxury Team